AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Zóanagyvarázsló
    Látatlanban általánosítani, megítélni másokat nem korrekt. Akkor sem, ha ez csupán "vélemény". Én is alkoholistának nevezhetnélek, mert ez is csak egy valószínűsítő vélemény. Nem igaz? De az internet szabad! Igaz? Látod, hogy beletrafáltam!

Félreértés ne essék, én sem tartom elítélendőnek nyelvi fájlok cseréjét, de jogilag már megkérdőjelezhető a dolog. Arról nem is beszélve, hogy a honosítás sokak számára tényleg nagy érv a vásárlás mellett. Jó lenne egy magyar nyelvű demó.

Nekem is jó lenne, ha az angol verzióm tudna magyarul is, mert húgom is nagyon szeretne vele játszani, de mivel így is többnyire együtt játszunk rajta, így bőven fárasztó akkor szinkrontolmácsolni minden mondatott, nemhogy egyébként is pesztrálni. Marad neki így a laptopon HoMM II egyelőre, am agya rkiadást pedig megveszem, ha 3k körül lesz. (Nagyon megérné a játék a 4.5k-t is, de nem keveset költöttem az EU verzióra.)

Tehát én meg tudok érteni mindenkit, de minősítenék senkit. Viszont követelőzni, megsértődni emiatt abszolút fölösleges.

Gipsz75: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1190723934&no=1291]#1291[/URL]