King\'s Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utolsó" küldetést aki megcsinálta - teknõs fején -, kábé milyen sereggel érkezett? Jöhet spoilerben, vagy priviben is.
Én most lvl 27-en állok, olyan 20e leaderrel, 267e exp-el, paladinként.
Ez azért elég kell legyen rá, csak kellene valamilyen ütõs gárda. Ahogy elnézem, ide most verekedõs sereg kell, meg jónéhány varázslat és rage. (Reapert fejlesztettem végig, lvl 22-õn van, a többi jóformán sehol.)
😊
szóval akkor szerintetek mivel essek neki haasnak?
terasz
3000 XP a harcért, és 2 rúna mindegyikbõl. duplának nem hiszem hogy nekimegyek paladinként. se fire rain, se armageddon, se geyserem nincs pedig mindent bejártam eddig...
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Készítettem róla egy videómûsort amibe kb. 10-12 perc a Kings Bounty ismertetõ. Ha gondoljátok nézzétek meg.
Kings Bounty Videóteszt
A videó ismertetõjénél az adott linknél megtaláljátok a Blogos oldal és mûsor címét amirõl itt szó van, ide nem szívesen írom mert utálok reklámozni tudom más sem szereti. Minden héten számíthattok majd hasonlóra. De gondoltam dolgoztam vele annyit, hogy megnézzétek.
A játéknak csak tudom a felszínét suroltam, éppen ezért a jövõ héten szeretnék összedobni egy rádiós Podcast-et is ahol jó lenne, ha Ti mondanátok el a véleményeteket. Ezeket a beszélgetéseket egy zenés mûsor keretében beinzertálnám. Aki tehát szívesen beszélgetne ( értelmesen ) errõl a remek játékról és van mikrofonja + Skype-ot is tudja használni az küldjön nekem egy privit és felveszem vele a kapcsolatot.
(Ui.: Régen voltak B+ és egyébb radiós helyeken játékos mûsoraim így lehet néhányan már hallottátok ezeket.)
(Aki a Brothers in Arms topicban ugynezt látja ne lepepõdjön meg mivel errõl a két játékról szól az adás )
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Egy technikai kérdés:
letöltöttem a patch.1.6.5-öt, ezt gondolom bemásolom a game könyvtárba, aztán futtatom. Utána a kb.exe-t megint törni kell????? Ugyanis már megint azt akarja, hogy regisztráljak meg kér valami aktiváló kulcsot is.....
Szóval valaki szájbarágósan leírhatná nekem a patch-elés folyamatát mert úgy néz ki hüjjje vagyok😊
global: muse elf lvl 160+
ennyit tudok segíteni... meg h itt a fire rain helyett más használj😄 pl ice snake, geyser, phantom, demon portal stb... vannak jó kis varázslatok azért😊
Az aktuális seregem kiraktam várakba ideiglenesen, hogy ne azokat gyilkolják le. Vettem Enteket, Ancient Enteket, a kétféle húsevõ növényt (nem jut eszembe a nevük, de az egyik lõni tud, a másik nem), meg az egyik tündért. A közös bennük, hogy mindegyik sérülékeny a tûzzel szemben. A növények (Entek is növények) dupla sebzést, a tündér másfélszeres tûzsebzést szenved el. (Közel annyinak kell lenni, amit a leadership-ed bír, mert csak akkor küzdhetsz meg vele.)
Ezután már csak nyomogatnom kellett rájuk a fire rain spellt. 😊
(lvl 27 Mage, intellect 29)
vannak jó skillek a fighternél is... nézz körül 😊
\" örökké nem eshet.... \"
duplázás questnek az értelme h kapsz érte rúnákat asszem, ill. ugye xp-t magáért a csatáért is😊
Viszont érdekelne, hogy ennek a dulpázós q-nek mi az "értelme"? Azaz van értelme foglalkozni vele? Csak mert az elsõt megcsináltam, de asszem mint majd mindíg Might Rune-t adott plussz goldot asszem.
Szal van értelme szarakodni vele?
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
ilyen sacrifice-t meg armageddon-t én nem is használtam sose 😄 anélkül is bõven meg lehet normalon csinálni mágussal😊
Én tegnap lenyomtam a másfélszeres csatát, de igen leamortizáltam magam😊Talán meg lehet csinálni a duplát is, de ahhoz szerintem erõs mágus kell.....
az interface sok kis dolgot módosít: képek itt (bár itt mindenrõl van sztem😊 )
a bonust azt konkrétan nem tudom mit csinál de a képek közül valamelyiket biztos 😄
nevükbõl ki lehet találni mi mire jó😊
mod_164_eng_armywalk.zip 03-Oct-2008 16:07 2070
mod_164_eng_bonus.zip 03-Oct-2008 16:07 26598
mod_164_eng_camera.zip 03-Oct-2008 16:07 851
mod_164_eng_interface.zip 03-Oct-2008 16:07 120688
ez mind hasznos??
Patch 1.6.5 - ezeket javítja
Patch (version 1.6.5) ezt kéne felraknom, hogy ne lépjen ki a játék amikor beszélek Mirabellával???😊
Azt jól értettem, hogy a modokat csak a patch után lehet felpakolni???
Köszi!!
Az elsõ simán megy, de a seregem duplájával nem bírok, mert a tükörképem értékei is jobbak. Bizonyára mágusoknak könnyebb a dolguk.
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
A vegcsatatol kicsit többet vartama leamortizalt demonseregeim siman gyöztek 😊
nem tudja valaki van e valahol olyassmi ami leirja mien varázstárgyak vannak a jatekban kivancsi vagyok miket nem találtam meg.
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tessék:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. In the starting location, next to Academy,
2. Starting location, on the little island to the north.
3. Swamps, near the Frog Princess.
4. Arlania, between the tavern and the entrance to a snake cave.
5. Forest, next to the castle.
6. Forest, next to the eh... that other castle.
7. West Islands, on the island, where you solve a quest with three pirate kids.
8. West Islands, near the ork embassy.
9. East Islands, Mirabella's Island.
10. First Dwarf land, next to the pyramid.
11. Location where you meet the dwarven king. Next to the necromancer's home.
12. Elves, Great Forest, next to the Tree of Life.
13. Grey Wastes, near the necromancer's tower.
Amúgy már jártam ott nem is egyszer csak nem voltam képben, hogy ez a csóka mit is akar a épület bejárata elõtt. Illetve, hogy mi is az a sok obeliszk szerû dolog ott körbe-körbe. Obeliszk......BAKKER! 😊)
szóval Count Adyn vagy bárki aki megtalálta az összeset: meg tudnád mondani h hány darab van az elfeknél, orkoknál, törpöknél...? szóval elég lenne már az is ha csak a nagy "földrészeken" számolnád össze 😊
csak azért írom le, hátha valakit érdekel vagy érint:
Sehol nincs leírva rendesen a játék minimum sys requirementje. De az van mindehol, hogy legalább 256MB-os videókártya kell, meg min ati x800-as...
Na nekem simán megy a játék (persze nem max garfikával, de szépen) a notebook-omon! 1 magos AMD proci; 1,5Gb ram és egy ati x700-as, 128MB-os videokártyával!!!
Szóval bátran próbálják ki gyengébb géppel rendelkezõk is! Tök jó kis játék...
Remélem tudtok segíteni abban , hogy van az a "miller zombies-s" küldetés , amikor bekell mennem az eggyik épületbe , és meg kell ölnöm a miller zombikat , aztán kimegyek , leadnám a q-t és bármelyiket választom mindig failedet ír ki ... : \ Hogy tudnám rendesen befejeznem a küldetést ? (=
Elõre is köszönöm a segítséget 😊
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"