AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Callisto
    Egyetértek velük, de azzal nem hogy ez feltétle álszent dolog. Én magam is letöltök ezt-azt, játszok velük stb. Ellenben amit érdemesnek tartok rá, azt bizony megveszem. Tehát mondhatni a warezt demó verziónak használom többnyire.
    Manapság annyi szir-szart készítenek, amelyről csak a teljes játékban derül ki hogy semmire sem jó, illetve nagyon nem éri meg a pénzét.
    Jó régen minden játékot végig akartam játszani, kipróbálni stb. és minden ott volt a gépemen aztán rájöttem semmi értelme. Igazná úgy élmény végigvinni valamit ha az tényleg érdekel és jól kivitelezett története van.
    Az agyatlan na ezen is végig kell menni játékstílus hasztalan.
    Dead Space-t például végigjátszottam warez verzióval, aztán utána megvettem, mert akkorát alkottak a készítők és olyan játékélményt nyújtott, hogy tapsolva mondtam megérdemlik.
    Fallout 3-at pl. megnéztem, 2-3 órát szórakoztam vele és annyira megfogott, hogy letöröltem és most előrendelésben várom a magyart.
    King's Bounty szintén. Angolt leszedtem, megnéztem jónéhány órát játszottam és letöröltem a magyarra várva. És nem azért mert nem érteni angol, jól értem. Egyszerűen jobb magyarul játszani és így támogatom a készítőket és azokat is akik fáradságot nem kímélve lefordították nekünk, magyaroknak. Egy apró országnak, ahol ez az ágazat annyira azért nem jövedelmező a kiadóknak és fordítóknak, hogy ebből építsenek kastélyt maguknak.
    Én így állok hozzá, van aki máshogy...
    Csak tisztelni tudom a hozzám hasonló gondolkodásúakat. Nem kell minden játékot végigjátszani és megvenni. Csak azt, amely méltó rá.