AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Zóanagyvarázsló
    Használt CE-t francia eBay-ről. Persze a használt annyit takar, hogy éppen csak a fóliát vették le róla, tökéletes állapotban van. Így nem egészen 12 700 Ft-ból megúsztam, ebből a postaköltség volt 15 euró. Angol, német, francia és spanyol nyelveken tud - illetve a doboz olaszul is :) Bontatlanul sajnos 18k alatt nem lehet(ett) hozzájutni, így ez volt az egyetlen reális lehetőség, más elfogadható árú példányt nem is láttam ezen kívül.

Korábban még érdeklődtem német eBayen, ott két eladó is állította, hogy csak német nyelv van a játékban (német üzlettől is kérdeztem emailben, de választ nem kaptam). Ha ezt elfogadjuk, nem igazán értem, hogy a négynyelvű verzió miért tartalmazza a németet is. Na mindegy, német fadobozos Special Edition úgyis csak 20-22k körül lett volna, az kissé több kelleténél...

Maga a CE kissé gagyi, az eredetileg ígért térkép sincs benne (newm kizárólag hiányzik, mert a doboz hátán fel van tüntetve tartalom, képekkel együtt), a dobozon virít a Collector Edition felirat (nem, nem Collector's), és a benne rejló tartalomtól is nehéz hanyatt esni. Az artbook nagyon vékonyka (viszont a kézikönyvvel szemben angol), és annyiból áll, hogy az egységekről vannak benne screensohotok és mellettük a hivatlaos oldalon is megtalálható artok... A másik vicc, hogy a bónusz DVD-n megtalálható a soundtrack, de egyrészt hiányos, másrészt ez a játék adott könyvtárában szereplő ogg fájlokkal bájtra megegyező mp3-as megfelelőit jelenti. Persze OST CD-t ehhez nem is ígértek, de ezt így inkább nem kellett volna.

Összességében örülök, mert az eddig is tudtuk, hogy nem lesz igazán komoly CE, de legalább megszereztem angol nyelvű formában, és DVD-tok helyett szép küllemű dobozban (szolíd extrákkal, nem soroltam fel mindet, csak a "vicceseket"). Nekem megérte, kevésbé fanatikusoknak csak nagyon erős fenntartásokkal merném ajánlani ezt a kiadást.