AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • HaaS
    Jack Sparrow:
    Nem tudom milyen fokozaton játszod, de ha könnyűnek találod szerintem emeld a nehézségi fokot eggyel. Elkezdtem én is normálon, de aztán mikor jöttek a démonok és a rage fontossága, rájöttem, hogy elsztam néhány szintlépést... szóval a restart már hardon volt és hidd el, ég és föld. Kitakarítottam mindent eddig ami mozgott (nincs xp boost, nincs rá rúnám), most leszek tizenhetedik szintű (csak). 7200 leadership. A törpék királyának játszom az eszem éppen.
    Full mágus a karakter, most végeztem ki a mágus toronyban a Staffot, meg azt a elhagyott kastélyt a képpel, koponyával. Aztán visszamentem kitakarítani Freedom Islandet. Szerencsétlen kalózok, akiket nem vettem észre, csak azok élték túl... az Underwater Cave is durva volt... de mit magyarázok, szóval tökmás a két játék. Normálon csak úgy potyognak a rúnák, itt sémmi. Sé nagy szuper tárgyak überbrutál leadershippel, sé szuper scrollok (semmi jég alapú még mindig, a tűzből is a legdurvább a fireball, amivel a karakter _indul_ !!!). Tudom, random... de akkor is! Azok a hősök akik a második szigeten vannak, már a Swampban bolyonganak az elején, félelmetes sereggel. Szóval tényleg jobb, gondolkodósabb. Elég az hozzá, hogy összvissz 14 lovag és 5 darab kétkezes kardú macsó volt eddig összesen az egész játékban. Ergó használhatatlanok. Pedig a knight camp kitakarításakor nagyon reméltem, de hiába.

SPOILER jön!!! Aki élvezni akarja a játékot, innen ne olvassa.
    [simán hozok bármilyen szupermutáns ellen minden csatát strong ellen is, gyakran veszteség nélkül. recept: inkvizítor és griff, sámánokkal spékelve. királygiliszta a bossok ellen, mert ugye nincs visszaütés. arkmédzs pajzsra, tolira, archernek. taktika: a legelején a griffekből két shadowt berakni az orruk alá, akárki az ellen. hadd üssék őket, be lehet őket védetni, boostolni, ahogy tetszik. csak úgy ömlik a rage, és rohadt nehezen halnak meg, szóval kibírják addig általában, ameddig a spell tart. közben hátulról adnak a sámánok/mágusok/inkvizítorok is némi verést, de a démonok és a spelleim adják a lényeget, a kopizott egységeket nem kell félteni. A sámánok még lerakják a kis botjaikat, extra védelem, vagy néhány száz hápé, esetlegesen csak azért raknak, hogy ne tudjon kijönni az ellenfél. ezzel a stratégiával gyakorlatilag a legjobb íjász sereg is csúnyán megverhető. közben megy a feltámasztás meg a rage kreálás az inkvizítorokkal, ezek is kopizhatók, ha nagyon kell, és gifttel újratölthetők. tehát a lekaszaboltak java megy a levesbe, mert shadow volt, az a néhány meg feltámasztaható gyorsan (kell a mana regen maxon) ha van level 2 egység akkor meg mosoly, mert vagy fear vagy blind (nem támad semmit). így addig támasztgatsz ameddig akarsz, a harmadik démoncicus meg plántálja a manát, szóval az is extra. ha valaki tud hasonló érdekes kombót, engem érdekel.]
    SPOILER vége.

Hibátlan a játék, annyi szent. Ohh, egy dolog zavart... ha felvettem egy kvesztet, amíg nem volt kész, nem tudtam vásárolni egységeket az npc-től... de ennél többet tényleg nem tudok.