AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Tibbor
    Szerintem is szuper!Utoljára a Heroes III fogott meg ennyire.Kimondottan tetszik, hogy a térképen való vándorláshoz nem kellenek akciópontok, azt viszont hiányolom, hogy a lényeimet nem fejleszthetem.Én pl. most vagyok 27-es paladin, és mivel a csapatomban Knight is van, meg Cerberus is(az Impekről nem is beszélve...), rengeteget kell utazgatnom, mire visszavásárolom a veszteségeimet.Mellesleg azt nehezen tudom elképzelni(pedig többen is írták), hogy veszteség nélkül csatáznak.Az Initiativ-ot megnövelő skill-t ui. csak nagyon sokára lehet kifejleszteni, addig viszont általában az ellenfél kezd.Márpedig az első körben - főleg, ha nem egy kósza bandáról, hanem egy spelleket is használó ellenfélről van szó - jelentősen megfogyatkozhat a seregünk.
    Amit rendkívűl bánok: elpazaroltam egy rakás Magic crystal-t hülye spellekre(mármint arra, hogy Scroll-ból Spell-ek legyen-ek), mostanában meg alig találok kristályokat.Pedig ott figyel a Hypnosis és az Armageddon is a könyvemben, mint tekercs...Kár volt áldozni a Precision-ra, Lost Hero-ra, Trap-re és még sorolhatnám.Csakhogy annakidején ujjongtam minden újabb Scroll-nak és már raktam is őket a Spellbook-ba.Legközelebb jobban odafigyelek!