AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Leland
    Akkor még 1-2 kérdés, ham már így benne vagytok:
    1.Boss-nál nekem előfordult, hogy nem tudtam pl fireballt küldeni rá, mert a gép "nem látta" azt a cellát, amit meg szerettem volna célozni. Ott meg ugye nem mindegy, hogy centerben sebez, vagy csak körülötte. Így a teknőst is és pókot is csak úgy tudtam lenyomni, hogy Greasy mist (ekkor ugye sebezhetőbb lesz a tűzre) + Flame arrow (?, asszem ez a neve). És így már sebzett, mint az állat. Vagyis olyan varázslatnál, ahol 7 cellát érint a sebzés, nem tudtam a centert ráírányítani a Bossra. Kraken-nél sem működött asszem. Nektek volt ilyen, ha igen ez miért van?
    Viszont sajna, sem fire rain, sem sacrifice, sem resurrection nincsen még nálam, és nem is találkoztam vele :( Már alig várom, hogy valahogyan beszerezzem őket, mart igen hasznosak lennének.
    2. Black dragon ellen mi a fene a jó megoldás? Varázslat nemigen hat rá, vagy csak bizonyos spellek. Eléggé bajban voltam mikor a Gremlin kastélyban rámrepült 5db és nem sebezte semmi, csak a fizikai ütés, én meg sorban kaptam tőle a tüzet... Végül kinyírtam, de eléggé megtizedelt, és nem szoktam hozzá ekkora veszteséghez Mage-el.