King\'s Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Óriás meg valahol a törpöknél már vehetõ.(ha jól emlékszem, akkor már creiston bányában is, ha kipucoltad a kastélyt)
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Szerintem nagyon jó kis game ez várom a kieget.
(mar vegigtoltam fullos kifejlesztett targyakkal a gamet 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"Annyit még elárulok, hogy nem egy speciális probléma, hanem mindenkinél jelen van, aki az 1.6b7 verziót használja.
Fórumon is írták már a patch helyét, ahonnan le lehet tölteni(1.6.4) de van egy apró fix is, ami csak ezt javítja."
Ha ez neked nem segítség és ezek alapján nem megy, akkor meg is érdemled 😄
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Mert nem hiszem el, hogy beírtad google-be ezt "kings bounty mirabelle" és semmit sem adott ki, ha ezt mondod, az hazugság.
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
http://darh.tvn.h...abella.zip
\" örökké nem eshet.... \"
jah es akkor lehet kuzdeni az item orzoivel 😄
És ki hol tart? Tudna nekem segíteni valaki? Van pár quest amit nem tok megcsinálni, pedig már végig hajóztam az összes területett és beszéltem(amirõl tok) mindenkivel... és semmi...
Tehát:
Tell Bar Hornet That you have assumed the dept
És Hol tok kükoploszot venni?
Meg van azombi kiscsaj az elejérõl, legyõztem a gyûrû õrzõit, és le tudtam adni a malomban, de elõtte nem tudtama kiscsajt meggyógyítnai vele... Valaki tud segíteni?
Ja és kössz a kioktatást....
(quest meg nem vonatkozik rá, tehát, ha nem akarod elvenni, akkor felesleges vele egyáltalán foglalkozni)
Tessék szépen elolvasni a fórumot(akár keresni is lehet, durva nem...?) vagy beírni google-be.
Meg lehet tanulni angolul is, akkor pedig csodák csodájára nagy segítséget nyújt a hivatalos fórum is e téren.
Annyit még elárulok, hogy nem egy speciális probléma, hanem mindenkinél jelen van, aki az 1.6b7 verziót használja.
Fórumon is írták már a patch helyét, ahonnan le lehet tölteni(1.6.4) de van egy apró fix is, ami csak ezt javítja.
Keresd meg.
Melyik morálról beszélsz? A tárgy, vagy az egységek morálja?
Mert, ha az egységeké, akkor ahogy csokasg mondta, le van írva, ha rámész egérrel.
Ha meg tárgyak morálja, akkor semmi értelme, kivéve, ha lemegy nullára, mert akkor nem ad bónuszt.(tulképp nem mûködik, mintha nem lenne rajtad)
De ha mondjuk kurva jo az mit eredmenyez ?
Szóval a tárgy morálja változik.
Pl:nekem van törp tárgyam, és ha törp fajú ellenfeleket ölök, akkor elég gyorsan leszalad a morál, ellenben ha elfeket(természetes ellenségek) akkor felfele megy.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Figyuzatok már az elsõ nagy szigetrõl elõször csak freedom szigetre lehet csak menni? Elég tápos csibék vannak arra, az elsõ nagy szigeten meg már nincs csak három olyan küldim ami meglenne, de a seregem totál leamortizálódna és hát hardon vigyázni kell nincs igazán fecsérelni való pénz😊
Ráadásul a skilleket is úgy fejleszted, ahogy akarod, nekem spec harcosnak 3as szintû order/distortion magic-je van .. 😄
Hogy mikor játszom ki, azt meg senki sem tudja, mivel eleve nem sokat tolom, most meg ráadásul egyáltalán nem xD
( a magus tartom en a legdurvabnak mar az elejen veget tud vetni szinte veszteseg nelkul minden csatanak )
Amikor beszelgettel volna vele minden kerdesedre brekegett viszont van egy opcio amikor megcsokolod ha arra ranyomsz akkor ismert atvaltozik emberre.
Más, kérdés: ha a békacsajszinak született egy gyereke, akkor már nem tudom békává változtatni? Mert nekem kurvára csak 3 opció van, amikor beszélek vele - gyerekcsinálás, elküldés, meg a beszélgetés befejezése. A zombis csajt ide oda lehetet változtatgatni még akkor is mikor gyereke volt!!!
Knightok nagyon durvan apritottak a vegen a fohos sarkanyait ^^
egyebkent mindig meg kell talalni a Zellenszeret az eppen aktualis ellenfeleknek...