AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Leland
    Szerintem sem olyan nagy probléma a slightly stronger vagy strong csapatok (mondjuk impossible-re még én sem ugrottam rá magamtól :)), hiszen varázslatokkal brutálisan le lehet gyengíteni őket, ők meg nem nagyon varázsolnak, csak a skilljüket használják. A lényeg, amit már korábban is olvastam, a kezdés, vagyis kell legalább egy magas initiativvel rendelkező egység, aki miatt Te kezded a csatát. (nekem ez jelenleg egy csapat royal snake, de később sárkányok ellen ez biztos sovány lesz).
    Az én legnagyobb gondom a lassú manatöltés adventure map-en (erre a tulajdonságra még nem költöttem csak 1-es szinten van), ezért rendszeresen abba a problémába ütközöm, hogy egy sikeres csata után ugranék neki a következő ellenfélnek, mert magas a Rage, viszont alacsony a manám, ezért inkább várok picit, csak addig meg lemegy a Rage. De még így is jobben megéri nekem várni. Csak vészhelyzetben használom a mana potiont, amikor beszorulok két erős ellenfél közé, mellé, és ahogy végzek az egyik csatával, már jön is nekem a másik ellen.
    Esetleg erre vmi ötlet, vagy Ti is így csináljátok?