AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • penge25
    Nos én is belekotyognék, a két spell között a különség még az is, hogy a fire rain sokkal többet sebez a fireballnál. Armageddon spell tök random, sokan pl a törbányában, a a cet gyomrában találták meg az ottani npc-nél. Nekem ott nem volt, hanem az elfeknél találtam meg egy kincses ládikában. Én nem panaszkodom én dőzsöltem hardon a magich runákban, úgyhogy az alkimiát és a necromanciát leszámítva minden fulos magich ágon.

Egy tipp magich rúnákhoz, de biztos olvastad már: Törpföldön láthattál egy obeliszkekből álló kört, ami fényesen világít és egy piramis van a közelében, nos ha a játék során megfogtad az összes obeliszket, akkor a piramisba be tudsz menni, ahol egy varásztárgyat találsz. Ezt a tárgyat beváthatod a három király közül bármelyiknél, de minden király mást ad. Ha az elfeknél váltod be mindenből 10 runát fogol kapni :) Másik az elfeknél lesz egy küldi, amikor egy kutya szerű szobrot kapsz és meg kell vele etetni ilyen fekete kis pacsmagokat ami a térképen van összesen 20-at találhastz és ezért majd szintén 10 magic runát kaphatsz, vagy a felét az összeszedet pacsmagok számának.
    4. elsüllyedt hajó arra lesz ahol a főboss volt
    5. minden rage fejlődik, de amelyiket használod a csata alatt az nyilván jobban fog fejlődni a többitől.