AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Leland
    Sziasztok!

Most jutottam oda, hogy végigolvassam az összes kommentet, de látom, már le is késtem a témáról, hiszen a hardcore gamerek már végig is tolták a játékot. Azért még kérdeznék, hátha választ kapok:
    1. Attack mennyire számít egy Mage karakternél? Nekem azon is van pár pluszt adó tárgy, de alapvetően int-re gyúrok (most 23). Sajnos túl sok plusz tárgyam nincs, de azért a Békakirálynő és egy elég ütős mage staff fullra upgradelve már megvan. (ez így +7 asszem)
    2. Nagyon sokan írtátok a Fire rain-t (tűzeső), de én ilyet még csak nem is láttam. Nekem alapból Fireball van, és sebez, mint az állat. Lehet, hogy ugyanarról beszélünk? Armageddon mikortól lesz elérhető, vagy full randomra dobja?
    3. Láttam karakterlapokat belinkelve szanaszét maxolva Mage skilleket (kb mind maxon volt). Ennyire lehet dőzsölni majd Magic Rúnában a vége felé?. Én most lvl 15 vagyok, és maxolva van a chaos spell és a higher magic, 2-esen van az order magic és 1-esen a distortion, ezek mellett a szokásosokra költöttem én is. Ezekre már így is rengeteg ment el, és alig találok. Mindig inkább Mind vagy Might-ot találok a pályákon. (és természetesen minden questet megcsinálok, egyet sem hagyok ki vagy ha nem vagyok még elég erős, akkor visszamegyek később).
    4. Az elsüllyedt hajót hol találom Freedom Islanden? Megvan a scoll, ami kihozná a víz alól, viszont nem kaptam sem térképet, sem plusz infót, hogy hol találom. Ötlet?
    5. Rage lények tapasztalata attól függ, hogy milyen aktívan használom őket egy-egy csatában, vagy attól, hogy mennyit csatázok? A játék hintben azt írja, hogy minél komolyabb csatákat vívok, annál jobban fejlődnek (vagyis nekem az utóbbi a gyanúm, tök mindegy, hogy ténylegesen használom-e őket vagy sem a csata során).
    Köszönöm a válaszokat!