UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • handrx
    Én mikor végig játszottam az alap játékot, utána belekezdtem a 2. végig játszásba, de nem vittem végig csak kb a LVL45-ig fejlődtem.

Utána lenyomtam a zombikat. Kissé könnyű volt, mert így már az elején is csak 42-es szinten voltak. De legalább a végére 6 szintet lépve pont jó volt a karakterem a General Knoxx DLC-hez, mert az meg LVL 51-et ír az első küldetésnél. Utána meg a robotosat játszottam végig.

Meg is mondom mért így csináltam!

Többször játszottam a játékkal s a dlc-kel. Minden alkalommal mire a General Knoxx jött volna, nem stimmelt a karim az első küldihez. Magyarán túl erős volt az 51-es első küldihez. Így aztán nem lett volna semmi kihívás megcsinálni.

Konkrétan ha végig játszom az alapot, akkor a végn kb LVL36 vagyok. A zombik 2. pl esetében már a legelső küldinél LVL 42 szintet "követelnek". Vagyis nem mehetsz alap pl2-ben 1ből zombizni, esélyed nincs ellenük LVL 36-on!!

Oké végig vittem megint az alapot, a végén LVL 53 voltam, mentem zombit írtani, pont jó volt, mert ők LVL 54 szinten voltak az elején. Simán végig vittem a végén LVL 59 lettem. Erre mennék a General Knoxx dlc-be, mire az azt írja megint hogy első küldihez LVL 51 kell.

Na szeva... ez így megint nem lett jó!!!

Szóval inkább úgy csináltam ahogy a hszm elején írtam. alap 1x végig. pl2-t csak LVL 45-ig, utána a könnyű zombi írtás. Így a végén kb LVL51 leszel. Mert ugye 6 szintet lehet lépni kb a zombiknál. Így aztán pont jó lesz a karid a General Knoxx LVL 51 követelményéhez!