UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • ntex
    A Fast Travel akkor lesz elérhető mikor a második térképen bekapcsoltad a központját. Az hogy melyik fegyverrel nyomulj az leginkább elsősorban a kasztodtól függ, hogy melyik fegyverekre kapsz bónuszt a perkek által. Soldier a Shotgunokat favorizálja, de nem kötelező azokra gyúrni. Menj azokkal a fegyverekkel amik épp a legjobb statokkal rendelkeznek (sebzés és tűzgyorsaság a két legfontosabb, meg jó ha van rajta valamilyen elementális sebzés, a legjobb az x4-es pl. korrózió vagy tűz, az elektromos csak a páncélos egységek ellen hasznos de azokra is jó ugyanúgy a korrózió) Scorpio turret annyiban hasznos neki hogy elvonja az ellenfelek figyelmét amíg te szépen le tudod puffogtatni őket, viszont elég rövid ideig van jelen. Én nem is nagyon raktam rá perk pontokat mert szvsz nem éri meg Single Playerben legalábbis...

Én ezt a talentfát favorizáltam Soldierként, így lesz HP és Armor regenerációd a harcok közben, továbbá a shotgun perk miatt érdemes a legerősebb shotgunokat használni amit épp találsz közelről fejre durrogtatva, messzire Sniper puska.

http://www.borderlandsthegame.com/skilltree/roland/#01505555050500005050055

Persze lehet vitatkozni hogy a turretre, ammo regenre nem pakoltam semmit, mint mondtam a a turretnek Single Playerben szvsz semmi haszna leszámítva azt hogy az ellenfelek figyelmét elvonja, a cooldown csökkentője ki van rakva, a többinek meg semmi értelme, inkább legyen saját regeneráció és harci tulajdonság növelés. Ammo regen perk single playerben meg sztem 2 okból is hülyeség: egyrészt bőven van elég muníció a játékban amit lehet találni / venni, másrészt ha kirakod gyakorlatilag az ammo mint felvehető elem a játékban hasztalan lesz, mert nem fogsz tudni felszedni lőszert, lévén mindig tele leszel és ez nekem kicsit illúzióromboló volt :) Szóval a perk fa amit linkeltem nem muszáj hagyatkozni rá meg követni a tanácsaimat, én csak azt írtam le én hogy játszottam, mit láttam érdemesnek és mit nem :)