UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • IMYke2.0.0.0
    A Magyarítások Portálon már jeleztem, most ide is beszúrom az ott írtakat:

Újabb csomag landolt HJ-nél. Ebben 66 darab fájl, 4,02 MB méretben található.
    Ezt ő majd a szokásos akkurátus, pontos módján, saját tempójában átnézi.
    Én közben további 30+ szövegfájlt nézek át az együtt megbeszélt elveknek megfelelően.

Előreláthatóan, Karácsonyi ajándékként nem landolhat senkinek a gépén a fordítás - ez szomorú hír, tudom.
    De a tekintélyes szövegmennyiség, az egységesítés, és ellenőrzés komoly meló.
    Emellett, ezt még tesztelni is kell - tehát, amint készen áll a szöveganyag, én bepakolom az archívumokba, és feltöltöm a netre a BÉTA VERZIÓT.

A tesztelés tehát a játékostársakkal együtt történhet, 2012. januárjában.

Meg kell jegyeznem valamit, amit majd - ha el nem felejtem - a telepítőben is szóvá teszek:

A neten sokkal kisebb méretű lokalizációk is találhatók a Borderlands GOTY-hez. Ennek az az oka, hogy mind a brazilok, mind a lengyelek és az oroszok a szövegek implantálását egy a háttérben lefutó programmal végeztették.
    Én NEM BÍZOM az ilyen programokban.
    Nem kockáztatom senkinek sem a gépét, operációs rendszerét, fájljait, dokumentumait, jelszavait azzal, hogy egy ilyen segédprogrammal ellátott telepítőt ajánlok letöltésre.

Ezért, a Borderlands GOTY HUN nem lesz kisméretű.
    Jelenlegi becsléseim szerint, alulról nyaldosni fogja a 100 MB-ot.

Az okok:
    - a játék nem csak az *.int fájlokból olvassa a szövegeket, hanem a játék pályáinak, és hangforrásainak archívumaiból is
    - a visszaosztott *.upk fájlok nem egyike nagyméretű.

Türelmet, megértést kérek tehát még Tőletek, és bízom abban, hogy megéri várni a fordításra.