UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • handrx
    Hát nagyon úgy tűnik a dolog, hogy az eredeti játékkal is az a helyzet mint a tört esetében!

Konkrétan az a probléma hogy a General Knoxx dlc eredeti játék esetében is LVL.51-es szintet ír a 2. végigjátszásban.

Hiába installáltam fel másképp az eredeti játékot, mint a törtet. Konkrétan így(ahogy a dlc-k és a javítás hivatalos oldalán fent van):

Alapjáték feltelepítése, utána a javítás majd sorban a dlc-k.
    (a törtet meg így szoktam: alapjáték, dlc-k sorban, és a végén a javítás)

Alapjátékot végig vittem 2x, Utána mentem zombizni. Az 53-as karakteremnek meg is felelt a dlc, vagy is a zombik LVL54-en voltak az elején, és szépen haladva felfele " toltam " magam előtt őket. A végén 58-as voltam amikor kinyírtam a LVL60-as fő boss-t, majd leadva az utolsó küldetést is LVL 59 lettem. Mentem a General Knoxx dlc-be játszani de sajna LVL 51-et írt az első küldihez! :@

Pontosan úgy mint a tört játék esetében. Még az installálás módjának változtatása sem változtatott a dolgon!

Szóval 1 módon lehet csinálni a végigjátszást!

Vidd végig az alap játékot, majd a 2. végigjátszást kiválasztva juss el az alap játékban kb a 44. szintre, és így nyomd le a zombikat. Kicsit erősebb leszel a kelleténél, de legalább a zombi dlc végére el éred az LVL50 szintet. Mert kb 6 szintet lehet lépni benne. Így aztán az 50-es szinted pont megfelel a General Knoxx "követelményének".