UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • handrx
    Hello mindenki.

Meg vettem a játékot GOTY kiadásban, végre :D

Feltelepítettem az alap játékot, majd a dobozban található kézikönyv hátulján található utasítás alapján letöltöttem és aktiváltam a dlc-ket.
    A DLC-k letöltési oldalán alul a kisbetűs rész foglalkoztat nagyon!

Ez itt:

This DLC page is only for customers who have purchased a retail Windows PC DVD copy of Borderlands Game of the Year edition. If you purchased Borderlands from a digital delivery service such as Steam or D2D, contact them to upgrade your copy of Borderlands. This content requires an internet connection to be installed and is limited to 5 concurrent installations. This software uses SecuROM™ technology

A nagy kérdésem az lenne, hogy mit is takar ez pontosan? Csak 5 alkalommal telepíthető a játék, vagy mi?

Konkrétan az érdekel mi történik akkor ha újra kell telepíteni valamikor a Windows rendszert, és ugye oda lesz a játék telepítése. Persze át másolhatom máshova a telepítési mappáját. Próbálkoztam vele, át másoltam a 2K Games mappát a jelenlegi Windows 7 rendszer partícióról Windows XP-re. Az alap játék el is indult, de mikor a DLC-k 1ikébe léptem be, csak töltött töltött de nem lépett be! Alt Tab komboval letettem a tálcára a játékot, és látom hogy meg nyilt 1 ablak, hogy aktiválnom kell a DLC-t!

Amúgy magammal vittem a Windows 7 rendszeren használt karakterem, de hiába.
    Meg van egy ilyen szöveg a toboz alján, hátul:

" A BŐVÍTMÉNYEKHEZ INTERNETKAPCSOLAT ÉS 5,34 GB TÁROLÓHELY SZÜKSÉGES. EGYSZERI BEVÁLTÁS LEHETSÉGES. "

Nos akkor mit is takar ez a dolog? Hogy használható fel, s mennyi alkalommal a játék 1- 1 rendszer újra telepítés után?

Válaszokat előre is köszönöm! :)