UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • BlueRain
    dehogynincs. http://www.se7ensins.com/forums/topic/97753-release-willowtree/
    Borderlands save editoral xbox-os mentést is lehet szerkeszteni. Csakhát jó normális határokon belül használni, sokan ilyen 10000-es sebzésű snipereket csinálnak benne, meg ilyeneket, de nem feltétlen erre van kitalálva. Lehet benne szerkezgetni cuccokat poénból, csak a másik játékélményét nem szabad elrontani vele. pl. volt olyan, hogy felfejlesztettem magam, mint állat, pt2-ben készültem a final bossra ezerrel, aztán bejött valami hülye szerveremre és szó szerint egy lövéssel leszedte előlem. Szóval szerintem szemétség erre használni a progit, legfeljebb single playerben lehet ilyet csinálni, de nem szabad más játékát ezzel elrontani. Nagyon idegesítő tud lenni. De ebben a progiban is be lehet állítani dinmikus skálázást és akár egyenként is lehet resetelni a küldetéseket, vagy csak egy dlc-t, amit akarsz. Hasznos tud lenni. Mondjuk én a hátizsákot hex editorban írtam át 255-ös tárhelyűre(az a max), de 100%, hogy willow tree-ben is meg lehet csinálni, találni még egyszerűbben is.