UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • BlueRain
    kiwimango, igen, így is lehet rengeteg tp-t szerezni, viszont Trash coastban többet adnak a rákok, pókok + minden újrabetöltésnél megjelenik ott bleeder, és a két spiderboss egy korábbi küldiből. Crawmeraxnál meg alapból sokat lehet fejlődni, csak nekem beletelik 10-15 percbe, mire ledarálom a rákot egyedül. Csapatban viszont könyebb, de akkor ő is magasabb szintű lesz. Skill pontokról csak annyit, hogy olyan fél éve rájött egy roland a szerveremre és elkezdett skillpakkokat kidobálni magából(ezért az egy dologért szedtem le anno a willowtree-t, de nem nagyon sikerült nekem is megcsinálni, egyébként csak eredeti gyári cuccokkal nyomom, nem saját kreálmányok):P Na akkor mindent maxra nyomtam, Berserkkel voltam:D Egyébként kenem-vágom a játékot, két éve egyhuzamba nyomom, már mindenkit minimum kétszer újraindítottam, de amugy kösz a tippeket. Ha valami érdekel valakit, tőlem is kérdezhet:-) Otthon vagyok a game-ben. Viszont aki új, az jó ha tud erről az oldalról: http://myborderlands.com/QuickFix.aspx
    Ez egy alapdolog, aki ezzel játszik:-)