UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • handrx
    Tudod mi a fura még!?

Ennek a karimnak meg van az alapjáték végig játszás mentése. Természetesen fent volt az alapjáték mellett minden más is, dlc-k javítás!
    Szóval azzal az alap karival, beléptem a pl2-be. Gondoltam meglesem mégis milyen szintek kellenek a dlc-k megkezdéséhez. Asszem 1 pár küldit meg kellett csinálni a pl2-ben az alapjátéknál hogy elérhetővé váljon a többi pályára való "utazás" lehetősége... mind1 is..

Szóval át mentem a zombikhoz, oda azt írta hogy 42. szint kell. General knoxx-nál ugye a korábban ismertetett 51-es kell. És itt jön az újabb X akta! A robotos területre is 42. szintet írt a játék!
    Hogy kellhet a robotoshoz 42? hiszen a Knoxx után jött ki!!!

Vagy talán az alap 2. végig játszásánál ne fejlődjek nagyobbra mint ami a zombis igényel? 42 kell, akkor hogy ne legyen túl könnyű legyek az alap 2. végig játszásában 41, és úgy mennyek zombizni. Akkor talán nem leszek a végére túl erős a knoxx 51-es szintjéhez?

Na de mint ahogy itt írtam: #4553

A robotokhoz 60-at írt az 59-es karminak, akkor megint hiába való lenne az egész próbálkozásom!
    Mert ugye fel gyúrom a karim pl2-ben 41-re, neki megyek a zombiknak ahova 42 kell. A végére nem lehetek 51-nél nagyobb! Hisz akkor megint csak túl nagy leszek a knoxx 51-es küldijéhez!

Nem is beszélve arról hogy mikor kivégezném a knoxx dlc-t vajon mit írna a robotos részre? mekkora kell hogy legyen a karim? he?

Hogy a Pi...a lehet 1 játékot ennyire megkeverni?
    Vagy talán én vagyok a balfék, hogy nem látom át? vagy mi?