UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • handrx
    Ha bolond lennék, azt mondanám: eszem lenne megállna!

Fent van az alap játék, minden dlc és a patch is!
    Végig vittem az alapot 2x, a végére 53-as voltam a fő boss meg 55.
    Eddig ez rendben is van, hisz a javítás nélkül nem léptem volna az 50. szint fölé, de a játék továbbra is számolta volna az xp-ket! Amiből volt is bonyodalom, mint azt korábban már kifejtettem itt a fórumban.

itt e: #4487

Na de most hogy fent van minden ami csak kell,és így sem jó a General Knoxx dlc!

Konkrétan az a gond, hogy végig toltam ugye az alapjátékot 2x, mint feljebb írtam. Beléptem a zombis dlc-be, lenyomtam őket is. Szépen fejlődtem, meg a zombik is. A végére 58-as voltam a fő boss pedig 60-as

Ha jól emléxem, miután kinyírtam, és le adtam az utolsó küldit is 59. szintre lépett a karakterem.
    Most hogy beléptem a General Knoxx dlc-be, semmi változás. szinte ugyan az a szar helyzet állt elő, mit korábban felvázoltam.

itt e: #4487

Na de most mindent fel pakoltam amit csak kell!!!
    Majd így kezdetem 1 teljesen új játékot! Lenyomtam az alapot 2x, majd a zombikat is.
    De mire sorra kerül a Knoxx dlc én ugye 59-es lettem, na de a dlc-hez továbbra is 51-es kell, ennyi kell az első küldihez!!! Nem igazodik a knoxx dlc a karimhoz!

Így meg mi értelme játszani? 59-es karival lenyomkodni a 8 szintel kisebb ellenfeleket? :S

Tudja valaki a probléma megoldását?

Vagy talán nem kellett volna 2. alkalommal végig vinni az alapot, csak fejlődni 41-ig mert pl2-nél a zombi dlc-be belépésénél 42-t ír a játék!
    Akkor aztán nem "nőttem volna túl" magam a knoxx 51-es szintjéhez?

Másra nem tudok gondolni! :/

S ki tudja miféle szarakodás lépne fel majd a robotos dlc-nél? :O