UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • handrx
    A lényeg hogy úgy akartam feltenni majd végig játszani a komplett játékot(puszta kíváncsiságból!) mint ahogy meg jelentek, alap végig viszem majd utána zombi, moxxi, general knox és végül a robotos.

Mint ahogy annak idején meg jelentek a játék és a kiegek. Vagy is végig tolni az alap játékot 2x, majd idővel ugye ki jött a zombi dlc, azt feltenni, végig vinni. Némi idő elteltével jött utána a Moxxis dlc, azt mondjuk nem játszottam.

Megjelenik később a General Knoxx kiegészítő amiben ugye 61. szintre lehet tovább jutni. Csakhogy valami hiba lépett közbe, mert "csak úgy" lépet hirtelen 11 szintet a karim!

A hiba szerintem abban van, hogy mikor 2. alkalommal játszod végig az alapjátékot, és kb a felénél vagy kicsit korábban el éred az 50. szintet, mert ugye nem a végigjátszás legvégén éred el.
    Szóval mikor elérted az 50. szintet onnantól kezdve hiába lövöldözöl nem lépsz az 51. szintre! DE az alapjáték az XP-ket továbbra is számolja!!! És hát ugye végig tolva az alapjátékot, majd az idővel kijött zombis dlc-t az XP-k tovább gyűlnek!
    Meg jelenik a General Knoxx dlc, amivel tovább lehet lépni egészen a 61. szintig.
    Feltelepíted, majd amikor belépsz a játékba hirtelen megemelkedik a karaktered szintje 11-L! Hogy mért? Mert az alap játék 2. végig játszása folytán elérted az 50. szintet, de a játék xp számláló része nem állt le! Még a zombis dlc-ben sem!

Nekem mikor végig vittem az alap játékot 2x, majd fel tettem a zombisat és azt is végig toltam + moxxi is telepítésre került (de nem játszottam vele) utána a 3. kieget telepítettem fel, az úgy gondolta hogy az a több mint 6 millió xp ami összegyűlt (az 50. szinthez asszem kb 3 millió 240 ezer valamennyi kell), épp 11 szintre elég, meg a hozzá járó 11 skill pontra elegendő. Ezért meg is adja!

Most azt próbálgatom, hogy mivel a 4. dlc után ki jött az 1.4.1 patch, azzal talán rendben lesz ez a dolog.Vagy is alapjátékot feltettem majd a zombis dlc utána moxxis következett, követte a general knnoxx utána a robotos és végül a javítás.
    Az alapjátékot már végig játszottam. Kíváncsi leszek majd a 2. végigjátszás során mi lesz amikor elérem az 50. szintet??!! Vajon tovább lépek az 51.-re és így tovább?

Majd meg látom! :)