UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • handrx
    Hello fórumozók.

Segítségre lenne szükségem.

A helyzet a következő:
    Gondoltam végig játszom a játékot minden DLC-vel 1ütt. Úgy képzeltem, hogy olyan sorrendben teszem ezt, ahogy a játék és a DLC-k sorban meg jelentek 1más után. Tehát végig játszom az alap játékot 2x. Mert ugye csak így érhető el a maximális 50. szint. Pontosabban nem is muszáj 2. alkalommal végig vinni a játékot, mert kb a közepe táján meg lesz az 50. szint. Utána már csak számolja tovább az XP-ket de szintet már nem lépsz! Szöval mikor meg volt a végig játszás másodjára is, fel tettem a zombis DLC-t.
    Mivel ebben a kiegészítőben nincs szint lépés, végig 50-es ellenfelek voltak, kivéve 1-2 51-s szintű mint például a fő boss a végén.
    Amúgy a DLC-hez minimum 42-es szint kell, az alapjáték első végig játszása után kb 37-es szinten vagyyunk, de ekkor ha nem akarjuk végig tolni újra az alap játékot, ha nem inkább folytatnánk a zombis DLC-vel, nem igazán kivitelezhető mert 42-es szint kell hozzá. Szóval muszály belekezdeni az alap játék 2. végig játszásába és el jutni a 42. szintre hogy legyen eséjünk a zombik ellen.
    Na mind1, végig játszottam az alap játékot 2x, majd fel tettem a zombis DLC-t és azt is végig toltam.

Utána jött ki ugye a Mad.Moxxis.Underdome.Riot.DLC. Ebben szintén nincs szintlépés ha jól tudom. 3 arénában kell meg kützdeni az alap játékban meg talán a zombis DLC-ben megtalálható ellenfelekkel, fő boss-okkal. Valakitől úgy hallottam, hogy mind 3 arénában 20 kört kell teljesíteni. Az ellenfelek pedig olyan szinten lesznek mint te magad.

Javítsatok ki ha tévedek!

Ezzel a DLC-vel így aztán nem is játszottam. Feltettem a 3. DLC-t a The Secret Armory of General Knoxx nevezetűt. Belépek a játékba és 1x csak hirtelen ugrik a karakterem 11 szintet!!! meg persze kap 11 skill pontot is. Mitől van ez?

Hiszen, mint a kicsit hosszúra nyúlt mondanivalóm elején már említettem " Úgy képzeltem, hogy olyan sorrendben teszem ezt, ahogy a játék és a DLC-k sorban meg jelentek 1más után "

Magyarán elsőre csak az alap játékot telepítem, majd 2x végig játszom. Utána teszem fel a zombis DLC-t, azt is végig tolom, majd felteszem a 2. DLC-t Mad.Moxxis.Underdome.Riot-ot pont ahogy annak idején 1más után megjelentek. Harmadjára jött ki ugye bár a The Secret Armory of General Knoxx. Fel tettem azt is, és ahogy belépek a játékba az alap legelejére ahol először találkozunk a kicsi robottal, és segítünk Dr Zed-nek. bekövetkezik ez a hirtelen szint lépés dolog! Szal hirtelen az 50-es karim 61-es lesz! Így hogy a fenébe játszottam volna annak idején végig a 3. DLC-t, mikor abban a 61. szint a max. Szal még be sem léptem a 3. DLC területére máris szinte teljesen el értem a 61. szintet! Mi értelme lenne így végig játszani a 44 küldetést?

És akkor még ott volna a 4. DLC. A robotos + az 1.4.1 patch amivel 69-re emelkedik a maximális elérhető szint!

Tudna valaki magyarázatot adni erre a problémára , vagy valami megoldást? Talán és csináltam valamit rosszul? Hisz csak úgy akartam végig vinni a játékot, mintha most jelent volna meg, majd hamar utána a DLC-k. Hisz így volt annak idején!
    Meg jelent az alap játék, 2x végig vittük elérve az 50. szintet, ki jött a zombis kieg, végg toltuk azt is szintet nem lépve, de az xp-ket tovább gyűlytögetve. Valaki talán a Mad Moxxis arénáiban is szerencsét próbált, szintet továbbra sem lépve. Meg jelent a 3. DLC General Knoxx. felettük, ezzel meg emelkedett a szintek száma 61-re!

Nos valaki tudna nekem segíteni?

Elnézést a hosszúra nyúlt mondanivalómért, csak szerettem volna részletesen leírni mi is a gond. :)

Kösz a segítséget!