UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • grebber
    #43
    Borderlands: Fegyvergyűjtő Szörnymészáros!

    (HW Insider) Randy Pitchford, a Gearbox Software egyik alapítója az IGN-el készült interjúban elmondta, hogy a reklámként használt félmillió fegyver csak becslés volt. Ahogy építik be a tartalmakat, egyre nő a szám és már több, mint 650.000 fegyvernél tartanak. Talán Diablóban láttuk először a szuper ritka és egyedi epikus fegyvereket, páncélokat és ezek különféle szettjeit. Legjobb fegyver mind a négy választható klasszhoz van. Kérdés, hogy a játékosoknak megfelel-e a kompromisszum, amelyet szuperfegyver tulajdonságai képviselnek.

    AI algoritmusok gyártják le - a megadott stílusban - az alkatrészeket és ezek kombinálódnak össze. A fejlesztők célja, hogy e széles választékkal vonzzák az embereket. Mindig lesz kirakat, abban a megkívánt fegyver, amelyet a korábban talált régi cuccainkhoz túl erős főnökszörnyön szeretnénk kipróbálni (Távcsöves Shotgun). Kooperatív csatákra helyezik a hangsúlyt Borderlandsban. Egyedül is nyomulhatunk, ám a sztorit barátainkkal felduzzasztott kalandozó csapatunknak is hatékonyan el tudják mesélni. A térkép A pontjáról B-be a trélerben már látott Runnerrel kocsikázunk. Néhány banditának is van ilyen verdája.

    Karakterklasszok:

    * Roland a katona. Specialitása a shotguns és assault rifles. Le tud pakolni egy shield-turretet, ezt a játék folyamán tápolhatjuk. Az összes karakterrel vehetünk skilleket és augmentationokat.
    * Mordecai a fürge vadász, főleg a kardokat részesíti előnyben. Bloodwing nevű kedvencét szeretettel ráküldi az ellenfelekre egy kis széttépés erejéig. Ez a pet fejlődik.
    * Lilith egy szirén, akit ufó technológia érintett meg, ettől különleges erőket szerzett. Phase Walk képessége megegyezik Frodó gyűrűjével, csak levétel után Lilith még kisebb Nóvát is robbant maga köré, amely jól megégeti ellenfeleit.
    * Brick egy tank, aki ökleivel szeret mindent péppé zúzni.. Amit nem sikerül, azt rakétavetővel lövi szét. Berzerker üzemmódban kissé veszélyesek öklei, nem ajánlott a közelébe kerülni.

    Karaktereinket átnevezhetjük és skill-fa, valamint szintlépő rendszerben fejlődünk.

    info: Hardwired