UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • readswift
    Hát ha még csak most jön a második végigjátszás akkor fogsz még nagyokat nézni, PT1-nél ne ragadj le ;)
    Ezzel a játékkal alapvetően coopban kell(ene) játszani. De nem mindegy milyen összetételben, én szerintemmár az összes végletet láttam, bár ebben nem vagyok biztos. Volt hogy félórán keresztül röhögtem egy jeleneten, ami abból állt , h volt egy kínai aki mindig kihívogatott egy snipert , az meg azonnal lelőtte, ő meg írta hogy NO KILL ME, puff, NO KILL ME, puff devagy negyedóráig . Én meg közben lootoltam crawmeraxyt odúját és röhögtem.

Amúgy azt csinálom hogy két szintenként kimásolom a mentett állást savegame mappából és el van rakva. Szóval tulképp van v 50-60db mentett állásom 30. szinttől kezdve . Ezt arra használom, hogy ha látom hogy cimbik közül valaki online, vagy értelmes szervert nyitott valaki , akkor keresek egy odaillő karaktert és azzal lépek be. Utólag persze többnyire másképp fejleszted azt a karaktert is mint eredetileg, nagyon fun.

Aztán az is vicces hogy szerintem az összes érdekesebb fegyveremet úgy kaptam másoktól, magamtól nem sok jót találtam :D. De így legutóbb már én vittem be a végzetes találatokat crawmeraxynak 2ízben is , régebben meg csak lestem nagyokat rajta hogy csinálják. Szóval szerintem Coop-ban a legjobb a játék,siren+ sniper kombó meg különösen tetszett az elején, de szinte mindig jól alakul , ha kiegyensúlyozott a dolog. Szar fegyókkal is jó a játék akkor is tetszett amikor emiatt totál kiélezett volt, így tápos cuccokkal nem annyira kiélezett, cserébe a nintendós kontroller miatt béna vagyok:D