5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • JethroHUN
    Hogy működik a voice chat a játékban? Mi a gombrá? nincs a beállításoknál. Konzolba kellene bindelni rá egyet?
  • lolSL
    nem vagy elég magas színtű
  • fejnelkuli
    Hali!
    Mitol lehet az,hogy a masodik vagy elso nemtom mar boss-nal gyakorlatilag oneshotol a boss meg fedezek mogott is?
    Bone HEad a quest.
  • Broafka
    hmm, arra már rájöttem, hogyha 1024X768-ba teszem, akkor eltűnik a lila körvonal, de ha normálisba, vagyis 1280X1024 akkor megjelenik, de hogy miért, azt még mindig nem értem :-/
  • Broafka
    ez sem segített! :-/
    olyan mintha egy bizonyos színt valamiért nem tudna kezelni :S
  • readswift
    Hát ha még csak most jön a második végigjátszás akkor fogsz még nagyokat nézni, PT1-nél ne ragadj le ;)
    Ezzel a játékkal alapvetően coopban kell(ene) játszani. De nem mindegy milyen összetételben, én szerintemmár az összes végletet láttam, bár ebben nem vagyok biztos. Volt hogy félórán keresztül röhögtem egy jeleneten, ami abból állt , h volt egy kínai aki mindig kihívogatott egy snipert , az meg azonnal lelőtte, ő meg írta hogy NO KILL ME, puff, NO KILL ME, puff devagy negyedóráig . Én meg közben lootoltam crawmeraxyt odúját és röhögtem.

Amúgy azt csinálom hogy két szintenként kimásolom a mentett állást savegame mappából és el van rakva. Szóval tulképp van v 50-60db mentett állásom 30. szinttől kezdve . Ezt arra használom, hogy ha látom hogy cimbik közül valaki online, vagy értelmes szervert nyitott valaki , akkor keresek egy odaillő karaktert és azzal lépek be. Utólag persze többnyire másképp fejleszted azt a karaktert is mint eredetileg, nagyon fun.

Aztán az is vicces hogy szerintem az összes érdekesebb fegyveremet úgy kaptam másoktól, magamtól nem sok jót találtam :D. De így legutóbb már én vittem be a végzetes találatokat crawmeraxynak 2ízben is , régebben meg csak lestem nagyokat rajta hogy csinálják. Szóval szerintem Coop-ban a legjobb a játék,siren+ sniper kombó meg különösen tetszett az elején, de szinte mindig jól alakul , ha kiegyensúlyozott a dolog. Szar fegyókkal is jó a játék akkor is tetszett amikor emiatt totál kiélezett volt, így tápos cuccokkal nem annyira kiélezett, cserébe a nintendós kontroller miatt béna vagyok:D
  • Optimus Prime
    Tegnap éjjel kijátszottam a főszálat, azt hiszem. :) Elég sok küldetés van, de a Tha Vault-osat kiveséztem, legyőztem a nagy szörnyet is. Level 35-ig jutottam majd azt hittem a Credits lévén nincs tovább, de igen. (azt Interplanetery Nijna Assasin Claptrap tetszetz :D) Elvileg meddig lehet játszani a játékkal? Van vége vagy elfogynak a Bount Board küldetései is? A DLC-k még nincsenek meg, mert így is elég a játék, de ha kivégeztem és lemegy a DLC-k ára. Egyébként azokhoz új játékot/karaktert kell készíteni vagy a meglévővel lehet nyomulni?
    Utólag is kösz a válaszokat! Ja és van itt valaki aki co-opba s szokott játszani? Mert eddig ne nagyon volt rá lehetőségem.
  • readswift
    Játszottam tegnap a [URL=http://www.youtube.com/watch?v=WJ1Rz2clLS0&feature=player_embedded#!]"Nintendós kontrolleremmel" (copyright JethroHUN, LOL)[/URL] . Nincs még visszarúgás (most csinálják hozzá), de így is elég jó , sőt ;)
  • JethroHUN
    Próbáld ki ezt, #4066 ezzel a progival kilehet kapcsolni a vastag kontúr vonalakat. Hátha az a lila is eltűnik.
  • Broafka
    megpróbáltam mindegyiket, de egyik sem használt! :-/
    mi a fenéért van ez? :-/
  • Noodlee
    Lanban indíts játékot. ALT+TAB. Borderlands megint elindít. Lanban join, és bent is vagy egy játékban 2 karaktereddel. Így nem tudod bukni a cuccodat.
  • JethroHUN
    Ne már? Hiába steam, gamespy... az igen. Akkor ne engem okolj mert te megvetted... Nem is gondoltam volna, hogy vannak készítők akit ennyire nem érdekel. Pedig általában a warez kiküszöbölése az első. Biztos úgy voltak akinek tetszik megveszi, akinek nem az úgysem játszik vele sokáig, én is csak addig amíg megjön a MoH
  • readswift
    Úgylegyen!
  • MerlinW
    Most olvasom, hogy a következő patch-ben kaphatunk Playtrough 3-at, ahol lvl70-esek lesznek a badass ellenfelek, illetve a főcsúnyák, az átlag monszták pedig 69-ig lesznek szintezve. Továbbá az alapjátékra és az összes DLC-re hatással lesz. Ámen.
  • MerlinW
    Miután nincs védelem, ezért tök mindegy hogy tört, vagy sem. Persze mindig jólesik hallani, hogy amiért én 10+k-t adtam, azt te csak letöltötted, de ez most nem érdekes, a lényeg, hogy eredeti+warez együtt játszik.

1.4-et pedig telepítsd, mert aki már 1.4-es az nem fog tudni veled játszani, nemsokára pedig abszolút nem lehet majd 1.3-al.
  • JethroHUN
    Jön valaki 20as szint köröl törtgamet tolni? (1.31)
  • armageddon666
    F-t akart mondani.
    Ha az a turbó, akkor meg a spacere gondolt.

Valamelyik [target_lock] :)
  • JethroHUN
    Mi van? Az E betűvel ki/be szállni lehet.
  • readswift
    Nemmellesleg nem ártana egy új banner (claptrapp!!), a poszt apokaliptikus jelzőt levenni ( qrvára nem az), vki tudna tenni az ügy érdekében?
  • readswift
    "mert csak arra tudok lőni amerre megyek."

akkor nyomogasd szorgalmasan az E betűt, az ui. azé van.
  • JethroHUN
    Mért van az hogy a járművek, nálam az egérrel kanyarodnak? Pedig wasd volt ki írva. de nem, az ágyú és a jármű is az egérrel együtt mozog, pont emiatt nem tudok megcsinálni egy küldetést mert csak arra tudok lőni amerre megyek.
  • lolSL
    elvileg október elején jön a patch ami rendbe teszi az ellenfelek szintjét, mindig a játékoshoz igazítva + 69 lesz a max level
  • MerlinW
    Igen. Vagy vársz pár hetet, hátha a beígért javítás csinál vele valamit:)
    Lényeg, hogy lvl48-50 körüli karakterrel csináld, ha élvezni is szeretnéd:)

Ha nincs ilyen karaktered ahogy nekem, van egy WillowTree nevű program, amivel gyorsan kreálhatsz magadnak akármilyen karaktert.
  • IMYke2.0.0.0
    Ergo, a Knoxx előtt kellene letudni ezt a DLC-t?
  • MerlinW
    Tegnap végigjátszottam a Claptrap-et.. nem értem. Knoxx lvl61-es volt, lvl64-es Craw monszterrel. Erre kijön a Claptrap a max lvl52-es ellenfeleivel. Hol ebben a logika? Aki játszott a Knoxx-al, annak gyakorlatilag értelmetlen hentelés az egész DLC.

Az hogy nem lett emelve a max szint, az meg a másik, bár így, hogy nincsenek lvl61-nél erősebb ellenfelek a játékban, nincs is értelme.
    Egyébként a DLC jó lett ismét, csak a főszál kicsit rövid lett.
  • MerlinW
    - VGA csere előtt lepucoltad teljesen az előző driver-t?
    - 10.9-es drivert telepítsd
    - CCC-ben 3D beállításokban Catalyst AI-t kapcsold ki vagy állítsd standard-ra.

Mondjuk nálam Advanced-en van és semmi baja.
  • Broafka
    de a fegyver körül van egy lila körvonal, és elég idegesítő, nézd meg nagyban! a 166377 ár melletti kis puska képéről beszélek.
    És az inventorymban is az összes fegyver, meg mod, meg class izé is ilyen lila körvonalas :-/

3 napja vettem az új videókártyát, de amikor azzal kipróbáltam teljesen jó volt, amikor meg föl akartam telepíteni az új DLC-t csak elcsesztem, utána letöröltem, és újrafeltettem a DLC-kel együtt, és azóta ilyen.

Lehet hogy ez az új Claptrapas DLC okozza? de akkor másnál miért nem ilyen? :S
  • IMYke2.0.0.0
    Üdv a klubban! :)
  • readswift
    -vicceskedik, aztmondja megvehetem hozzá a knoxxyt , hiába vettem 4packot akciósan !! : DD Hát nyilvánvaló mi a véleményem a steamről, nem írom le...
  • readswift
    Ahhoz mit szóltok hogy megvehető DLC-t nem mutat a steam, ugyanakkor csak a claptrappet észleli telepítve :D

Mindegy most lelkileg nem vagyok felkészülve erre a DLC-re (igazából új projektorvásznat építek). Kurvára bejött az eleje,szóval ennek megadom a módját.
  • MerlinW
    Nem lila itt semmi..
  • readswift
    Hát ezt igazán kilogikázhattad volna, belépsz vki netes játékába, felveszed barátok közé, kidobálod a cuccot vmi rejtekhelyen, kilépsz (nem hagyod menteni a játékot), barátok listájából előkeresed a fószert , belépsz, megkeresed a cuccaidat, mentesz.
  • JethroHUN
    Arra van lehetőség hogy két karakterem között cuccokat vigyek át?
  • Broafka
    jaj, itt elég vacakul látszik, sorry
  • Broafka
    sorry, működik, valahogy sikerült, csak kicsit kiborultam, de ez szerintetek mitől lehet, ez a lila körvonalazás? Ati HD5770-es kártyám van (most vettem) :-/

• oregon1987
    Nekem nem eredeti! Csak simán bemásoltam a dlc-t a Borderlands mappába felülírtam amit kellett majd rátettem az 1.4-es patchet hogy online is menjen!
  • JethroHUN
    Nekem nincs dlc, se nem eredeti, csak tegnap kezdtem el kipróbálni, de biztos működni fog a dlc, próba szerencse, a játékot nem tudja elrontani szerintem.
  • Broafka
    hahó!!!
    segítene nekem végre valaki, vagy mindenkinek eredeti a játéka, a DLC-je is, és aki meg letöltötte a DLC-t az eredeti játék mappájába mindent bemásolt és minden jól ment neki, ugye?
    ....
    segítenétek!!!???
  • JethroHUN
    Megoldva. Ott nem néztem, ahol először kellett volna, mint mindig az ATI Catalyst volt a hibás, az A.I. fülön le kellett tiltani a Catalyst A.I.-t
    Nem tudom pontosan, hogy mit csinál, valahogy a játékhoz optimalizálja a drivert. passz hogy mi a jelentősége. De most már van mindenhol textúra
  • JethroHUN
    Azt biztos nem, az van fent ami hozzá való. Még nem volt ehhez hasonló hibával dolgom.