Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AtiRadish
Na kiporgettem az alapjatekot, lvl 35 voltam az elso playthrough vegen, most elindittottam a masodikat, de lvl 40 nel vhogy meguntam... unalmasnak talalom ugyanazokat a kuldiket vinni meg 1x. A kerdesem az volna ha felteszem az elso DLC-t akkor el tudom kezdeni azokat a kuldiket, vagy kell a lvl 50 es szint hozza?

Milyen verzió van fönn neked? DLC-k?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Igen, a régivel - hozom is Nevetkét 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Némi ész, talitka, logika, türelem azé ehhez a játékhoz is kell, fõleg 2-3-4-es coop-ban. Ha nem viszed küldik szerint, nem fejleszted jól a karidat, nem használod a megfelelõ fegyókat konzekvensen, hogy arra fejlõdj és nem gyûjtöd a cuccokat/adod el õket jó pénzért, akkor geci nehéz lesz és gyorsan feladod. Sok élvezet sincs úgy benne. Meg kell tanulni a mgfelelõ fegyvert hazsnálni a megfelelõ ellenségek ellen, használni a fedezéket stb.-stb. Nem bonyolult, csak némi fifika.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jelezd, ha leszel, és megyek.
Régi accoddal játszol?

grebber
Gamespy account kell hozzá semmi más!
Regeltek beléptem a multiba és invitálja egyik a másikat.Csak legyen azonos a verziótok!

Next PC upgrade: 2022

Peet199009
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy haverokkal hogy tudnánk coopozni? Valaki egy linket esetleg tudna dobni róla, vagy nagyvonalakban elmondani? Hamacsi v mi kell hozzá?

grebber
Valamit mi haverral nagyon elkurhatunk akkor. 16-os szintû karikkal megyünk küldikért kiirja a rohadék level 15 kell hozzá.Haha megyünk is ezerrel odaérve sok sok erõs lény leölünk 5-öt kb ha letudjuk ölni õket azt nõ lõszer.Tehát balfaszok vagyunk az biztos ha így végigvisszük akkor kb indulok elnökválasztáson kb az is ilyen lehetetlen lesz!

MerlinW
Ott a vége. Új játék, Playtrough 2 indít, kezditek elölrõl, folytatjátok a régi karakterrel. Új szintek, erõsebb ellenfeleg, jobb fegyverek. Lvl 50 a max, a Knoxx kiegészítõvel 61.

[merlinw.org]

MerlinW
Megcsinálod a Claptrap küldetéseket = nagyobb hátzsák = több talált tárgy, eladva több pénz. Coop-ban pl. van a support kaszt, ami tud végtelen lõszert adni a csapattársaknak, stb. Én sosem szenvedtem kõszerhiányban, ha mégis, akkor max visszaszaladtam a "boltig"😊

[merlinw.org]

Hali.
Most kezdtük a játékot haverral nemrég, de elakadtunk... Most voltunk a The vault helyen ahol megöltük a Destroyert, de utána már nem találunk sehol missziókat, ami a szintünkre szól(36), hogyan és merre tovább ahol van nekünk való?
Ja és a sima Borderlandsba 50 max lvl?

mindenki megkap mindent

fotográfik kolomp edisön :D

Az én kérdésemre nem tudja senki sem a választ?😊
grebber
Mi most így ökörködve mindenhova bemenve amerre mentünk 16-os szinten lószar pénzünk nem volt!

IMYke2.0.0.0
Már offline 45-ös karakteremmel, Playthrough 2-ön pénzt gyakorlatilag fel se veszek már...
Valamikor a napokban srácok jönnék vele megint online, lesztek?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Jaja 51-en még mindig a kijelezhetõ maximum feletti pénzzel mászkálok. 1x sikerült egész jól lemeríteni, mert annyira bevásároltam, de aztán pikkpakk visszatoltam.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Annyi pénzed lesz, mint a szemét - még úgyis, hogy pazarolod...

grebber
Játékokban is spórolok mint a valóságban ez van kell a sok pénz a respawnokra!

MerlinW
<#hehe>

[merlinw.org]

grebber
Oké életbe nem vettem még semmi ezért nem tudom!

ott ahol veszed, az automatáknál, csak át kell váltani sell-re.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

grebber
Hol ,kinek?

de, el lehet adni

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

grebber
Asszem anno kérdeztem fegyvert ugye nem lehet eladni csak eldobni ha nem kell igaz?

Hali!
Az lenne a kérdésem hogyha haverokkal teljesen elölrõl elkezdjük a storyt 1-es szintû karakterekkel, akkor az ilyen questekból kapható tápoló cuccokat (3.-4. fegyverslot,classmod) azt megkapja az összes társam vagy csak én?
grebber
Nem kell segíteni értem mi a téma.Csak haverral toltuk azt ökörködésnek jó volt.

Amúgy kövesd a Questeket, nézd meg, hogy melyik passzol a te szintedhez, és azt told, ne mászkálj el ész nélkül, pláne ne akarj lenyomni nálad nagyobb szintû mobokat.

Szerintem valamit nagyon, de nagyon elbénázol.
Ha kell egy kis help, vagy kezdésnek egy kis tápolás, akkor vegyél fel listába, és segítek.

ebbõl az jön le, hogy az egész játék lényegét és legfontosabb szabályát nem érted

grebber
Ez nem a mi játékunk az biztos állandóan elfogy a lõszer és kinyírnak minket a nagy nehezen összegyûjtött zsé meg elmegy a respawnokra.Mondjuk mert mindig belementünk a nagyobb szintûekbe.
Közünk nem volt merre koborlunk egyszer csak a 3. kieg részre tévedtünk ahol 10-esen 35-ös ninják ugráltak vagy mik megse tudtuk karcolni õket 😞

Azért nem hiszem el ennyire meg kellett ezt nehezíteni hogy 14-es szinten ne lehessen likvidálni pár 16-os csicskát.

nem kell a peccs, ha mindegyik warezos

IMYke2.0.0.0
Tartalmazzák - ha WRZ verziót használsz, akkor biztosan .
De nem véletlenül írtam azt, amit írtam...

grebber
Lehet megint a tumor nyomja az agyamat,de ugy emlékszem hogy a zombis az tartalmazza 1.21-et a secretes meg az 1.30-at.Szóval felesleges telepitgetni.
A másik meg amugy is nem telepitõs hanem másolgatos tehát biztosra veszem hogy benne vannak ezért nem mindegy a sorrent.
Haverral ezért nem is tudunk multizni.Nem tette fel uccsó kieget így nem tudok hozzá és õ se hozzám csatlakozni!

IMYke2.0.0.0
0. Borderlands
1. v1.21 Patch (jobb félni, mint megijedni, amúgy írja is a telepítõ)
2. Zombie Island of Dr Ned DLC
3. Mad Moxxis Underdome Riot
4. v1.30 Patch (jobb félni, mint megijedni, amúgy írja is a telepítõ)
5. The Secret Armory of General Knoxx

grebber
Alap Borderlands fentvan.Feltolom rá 1.01-et majd a megjelenési sorrendben a DLC-ket tehát 1.01 után:

1. kieg: Zombie Island of Dr Ned DLC ezután
2. kieg Mad Moxxis Underdome Rio ezután pedig
3. kieg The Secret Armory of General Knoxx

Ez a helyes sorrend??

grebber
És így multiban hogy van a mentés??Aki a szervert csinálja az tud menteni vagy mi?

IMYke2.0.0.0
Mindkettõre: igen.

grebber
Haverral tolnánk neten a játékot!Akkor csak egy gamespy-os acc kell hozzá és ennyi?
Játék közben van chat lehetõség ?

IMYke2.0.0.0
Hát, amikor elkészülök vele. 😊

Makkmag
Mikor lesz kész? 😊

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

IMYke2.0.0.0
A magyarítás miatt szenvedtem vele... 😊

MerlinW
Nem vesztettél semmit. Az egyetlen DLC ami semmit sem ér😊 Unalmas aréna hentelés.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Megoldottam: a DLC-k sorrendjének megfordításával.

IMYke2.0.0.0
Basszus, nem tudom feltenni a Mad Moxxi-t...

<#taps>

de viccet félretéve én topicra gondoltam
kössz
Gubberx

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

hy warez van?
akkor régebbit kell feltenni....