UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • Sir Quno Jedi
    Mi is végigtoltuk teknap haverral. Level 36 siren+hunter lett a vége. Majd toljuk a DLC-ket is (másik karim már úgyis nedezik). Nagyon faja játék ez!

Mondjuk végén betoltam tempest mod-ot, meg egy x4 shock sniper-t, hunter is betolta a shock sniper-t, meg a sniper-re kihegyezet mod-ját és olyan szépen hullottak a tudjukkik, mivel szinte csak pajzsuk van, hogy öröm volt nézni. Booom-heccsát!

Az a jó, hogy mindenre van orvosság a játékban, csak a megfelelő mod és a megfelelő fegyók+skillek kellenek oda. Ha nincs jól bekonfigolva adott csatához a kari, akkor szívás persze. :D

Amúgy ezzel a karimmal is (akárcsak a másik siren-emmel) találtam több double anarchy smg fegyót. Ezek az egyszerre 4 töltényt lövő gyors smg-k iszonyat irtást tudnak rendezni (durván mennek a kritikal-ok), csak pár másodperc alatt kifossák az összes töltényét az embernek, szal. amíg nincs ammo regenünk, addig fájó. A főellenfél élt vagy 10 másodpercet...

Most is találtunk (asszem küldiben adták) quick health regen-es pajzsokat, mindketten azzal toltuk. Bármi más felesleges, mivel a pajzsot egy menetben lelövik az emberről, akármekkora is, így az életerő ami számít, nodepláne ha regenerálódik, az életmentő az esetek többségében (pláne hogy imádok siren-nel előre rohanni tankolni). Siren amúgyis iszonyat durva tank. 1xűen berohanok az ellenség közé és massacre, hullanak a lángban, villámokban, golyózáporban, phase walk robbanásokban, hátulról kapott tockósokban... Nyami. :D

Azt is kipróbáltam, hogy phase walk-ban odarohanok az autónkhoz, tockós balkézzel és a kocsi vagy 10-20 métert repült hátra és majdnem felrobbant szegény! :DDD Durva, mint a terminátor vaze!!!