5584
-
#3624 De 30-on, a másik siren-emmel, full egyedül azé voltak ölég érdekes fightok anno... -
#3623 Tápos "tarkónbaszós" Sirennel nem kihívás -
#3622 Nah, megcsináltuk a Zombi szigetes DLC-t is. Lev 36-ról felcsillantunk egyből 40-re! :DDD -
rumkola #3621 "Took me freaking ages to figure out what I was doing wrong with Borderlands and I suspect a lot of people would have been doing the same thing.
The mistake I was making was checking the Enhance in-game settings, apparently it's like deviding by zero. Enhanceing nothing gives you nothing, or so I was told. I don't know if that's what the actual problem was or if it was some other bug but unchecking it got it working.
Compat 080100C5 gave me the best performance (tried them all) 16x with SS transparency gave me the best visual/performance balance. Borderlands really seems to hate supersampling, even 2x2 gave me single figure FPS.
Here it is off and on with the FPS difference.
http://img442.imageshack.us/img442/2124/noaa.jpg
http://img22.imageshack.us/img22/4103/16xaasuper.jpg
I should say that the performance hit is still pretty heavy, but weirdly it stays around the 30-40 FPS mark regardless of whats going on, I can spin round in a firefight and it stays pretty steady, but personally anything lower than that just doesn't remove the jaggies from those super jaggy black edges. Anything higher, specifically any of the quality/SS modes just destroy framerates and doesn't seem worth it. 8Q was under 20 and any SS is single figures for me. " -
rumkola #3620 igazából fingom sincs hogy működik-e, 1680-ban játszom nem veszem észre a recéket, csak össze-vissza benyomkodtam nhancerben. :D
am valami UT3 vagy kompatibilitás kell meg ilyenek, annyira nem néztem utána -
#3619 Most nézem hogy eza nhancer egy külön progi :D Azt hittem valami beállítás nvidia control panelben. Nade ezzel hogy erőltetem rá az AA-t a Borderlands-re? Bármit álítok be a körvonalazás akkoris recés marad :S -
rumkola #3618 van új, javított beta....
www.guru3d.com -
#3617 Tudom, leis szedték az oldalról meg kivan írva. Szal ha úgy vesszük nekem egyel előtti van :D -
#3616 Az új nVidia driver elvileg erősen bugos... -
#3615 Valameik nap nekemis volt elég érdekes FPS drop az új nvidia driverrel, tegnap meg semmi :D elég érdekes.
Amúgy AA az minek? mert a körvonalazásra nekem egyáltalán nem nyomja az AA-t :S -
#3614 :D -
rumkola #3613 nem tudom de nálam megoldódott....
halál komolyan, de minél többet játszottam vele, annál jobb lett az FPS-em
esküszöm
sőt, nhancerrel rátoltam kieröltetett AA-t meg 16anisot is, mondom ha már rángat akkor legalább legyen szép... úgy maradt de az FPS-em visszajött 50-60-ra
-
#3612 úgy tünik a 186.16 megoldotta a problémát.
kopkop -
#3611 Lehet. Hiszen front van:) -
#3610 Izé, khmm. lehet bármi miatt -
#3609 Majd a fejlesztők megoldják (ha). Magában a DLC-ben van a hiba. -
#3608 biztos hogy van rá megoldás csak meg kell találni. azért kérdeztem hátha sikerült már valakinek -
#3607 Ahogy olvasom mindenkinek ilyen sajna -
#3606 Valakinek van ötlete hogy mitől lett hatalmas fps drop-om a DLC-k felrakása után? -
#3605 Nyomjátok a storykat, tök jók és tanulságosak -
#3604 Siren akár a tank - én simán kinézem a skilljeiből ezt is :)
-
#3603 Na múltkor én a 3. DLC-ben rohantam le phasewalkból egy APC-t. Elősször pörgött mint a centrifuga aztán elreplült a fenébe :D nemtom hogy ez bug vagy miakart lenni de haverokkal fél órán keresztül ezen röhögtünk TS-en :) -
#3602 Detényleg. :D Haverom csak mindig néz, hogy ott mit művelek elől, soxor el is tűnök a szeme elől annyira előre száguldok a gyakás izgalmában ugyebár... :DDD Ő viszont kiváló support karakter, jól ossza a heccsátokat hátulról és így ritkábban találják őt meg az ellenfelek, max. ha be kell értem rohanjon, vagy hátba/oldalba támadnak minket.
Előforful, hogy ő még szemből sniperkodja ki a gatling állást, miközben én predatorként már fent az állás háta mögött állok éééés... :DDD -
#3601 "1xűen berohanok az ellenség közé és massacre, hullanak a lángban, villámokban, golyózáporban, phase walk robbanásokban, hátulról kapott tockósokban... Nyami. :D" -
#3600 -
#3599 Mi is végigtoltuk teknap haverral. Level 36 siren+hunter lett a vége. Majd toljuk a DLC-ket is (másik karim már úgyis nedezik). Nagyon faja játék ez!
Mondjuk végén betoltam tempest mod-ot, meg egy x4 shock sniper-t, hunter is betolta a shock sniper-t, meg a sniper-re kihegyezet mod-ját és olyan szépen hullottak a tudjukkik, mivel szinte csak pajzsuk van, hogy öröm volt nézni. Booom-heccsát!
Az a jó, hogy mindenre van orvosság a játékban, csak a megfelelő mod és a megfelelő fegyók+skillek kellenek oda. Ha nincs jól bekonfigolva adott csatához a kari, akkor szívás persze. :D
Amúgy ezzel a karimmal is (akárcsak a másik siren-emmel) találtam több double anarchy smg fegyót. Ezek az egyszerre 4 töltényt lövő gyors smg-k iszonyat irtást tudnak rendezni (durván mennek a kritikal-ok), csak pár másodperc alatt kifossák az összes töltényét az embernek, szal. amíg nincs ammo regenünk, addig fájó. A főellenfél élt vagy 10 másodpercet...
Most is találtunk (asszem küldiben adták) quick health regen-es pajzsokat, mindketten azzal toltuk. Bármi más felesleges, mivel a pajzsot egy menetben lelövik az emberről, akármekkora is, így az életerő ami számít, nodepláne ha regenerálódik, az életmentő az esetek többségében (pláne hogy imádok siren-nel előre rohanni tankolni). Siren amúgyis iszonyat durva tank. 1xűen berohanok az ellenség közé és massacre, hullanak a lángban, villámokban, golyózáporban, phase walk robbanásokban, hátulról kapott tockósokban... Nyami. :D
Azt is kipróbáltam, hogy phase walk-ban odarohanok az autónkhoz, tockós balkézzel és a kocsi vagy 10-20 métert repült hátra és majdnem felrobbant szegény! :DDD Durva, mint a terminátor vaze!!! -
#3598 Casseus-nak nemvoltak fent a DLC-k, se 1.3 patch.
Amúgy meg engedi az alatt is kiválasztani. -
#3597 1.3 alatt nem is engedi kiválasztani az Online menüpontot. Nem valamelyik DLC hiánya miatt sír? -
#3596 neked hanyas patch van a játékon? Csak mert látom invitáltál de nem enged joinolni mert aszondja eltérő a verziónk. Nekem a legfrisseb patch van fent (1.3) -
#3595 Steamen-felvettelek. Bár új karit egyenlőre nemhiszem hogy kezdenék, Siren eléggé a szívemhez nőtt :D Mindegy ha valami help vagy ilyesmi kell akkor szólj. -
#3594 Basszus mivel szúrták ki a szemem xD
-
#3593 itt megtalálsz. elég sokat jászom :P
ingame: casseushun
steam: ranger184
-
#3592 Hát ki:) Offline Border csak unalmas hentelés:) -
rumkola #3591 lehet má nekem is ki kellene próbálni a multit...
Quake Wars óta nem nyomtam semmit :D -
#3590 Ha van valakinek kedve elkezdeni elöröl egy uj karit csatlakoznék. EGyedül elég unalmas -
#3589 Amúgy ha valaki szívesen látna Crawmerax gyilok partyban akkor dobjon be ingame a friendjei közé Venompapa néven. -
rumkola #3588 am az is röhej, hogy sirennel 2 végigjátszás alatt kb. 3x haltam meg, az új kiegben meg már legalább 30x (HARMINC!)
:)))) -
#3587 "hulljon a férgese" köszi a tippeket Neked is. -
#3586 Köszönöm -
#3585 Nekem két siren-em is van, egyik 30-as, másik 26-os és iszonyat irtást lehet velük végezni. A 26-ost tanknak használom, mert haverom hunter és ő inkább hátulról supportál.
1xűen phoenix skill (ha ölsz, utána csak ha hozzád érnek attól is sülnek, meg nem fogy az ammo), meg az elementális esély növelő és a phase walk közben elektrolizáló skill, incendiary return lev 2-3 a kristályból, firefly mod, legalább 48% plusz tűz sebzéssel... Na ilyenkor berohansz a népek közé, phase walk, a tűz ropogósra süti őket, aki marad azok között cikázol és sebzi őket az áram, majd beállsz a legmarconább mögé és tarkón baszod, ekkor kijössz a phase walk-ból, újabb tűzrobbanás, meghal mindenki, aki meg mégse, annak pofájába üríted a tűzes smg-dből az egész tárat közvetlen közelről. Kb. ennyi. Persze ezt is lehet durvítani és kombinálni pl. korrozív közelharci támadással skill-ből stb. Sőt, van skill ami phase walk közben gyógyít...
Persze érdemes tüzes sniper-t és tüzes revolvert is vinni, mert van mikor kell, illetve combat rifle-ból sem árt betankolni durvábbat. Én még mostanság viszek egy x4-es robbanós shotgun-t, mert van mikor ez menti meg az irhám közelharcban... :D
A másik build az meg az smg-re és a mercenary mod-ra épül, azon nincs mit magyarázni, mert csak pajzs növelő, elementális esély növelő, tűzsebesség növelő, kritikal sebzés növelő és haller, hulljon a férgese.