Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello lene egy kérdésem a játé kelinditásákor ezt írja General protection fault!
History GEtOutermost Address =0xaad52a filname not found in C program files .... Helpeljetek thx😊
Maak
jol nez ki 😊 este kiprobalom aszem

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

csabush
Ha nem nyitotta meg a portokat a hostoló fél akkor timeoutolni fogsz. Legalábbis én azt vettem észre, hogy pl aki kiírja h ports forwarded azokhoz betudok menni, és hozzám is betudnak jönni a haverok.

RETROB0Y
#3126 HELP PLS!

A modok is elég bugosak, de azt nem írták, hogy javítanák.
Pl van egy ammo regen modom, ami nem mûködik mindegyik fegyvernél, holott, mint a 4 fegyver, amit használok assault rifle.

MerlinW
Imyke csinálja, de ezt a játékot vakon is lehet játszani, a minimális történet csak dísz. Nem vesztesz vele semmit. A feladatok meg egyértelmûek, mutatja nagy zöld bogyóval merre menjél ölni. Nem bonyolultabb játék, mint a Doom volt😊

[merlinw.org]

a magyaritásról van valami hír mer addig nem igazán akarom felrakni
de most úgx hivogatnak ezek a képek :S
MerlinW
Jó nagyon a DLC😊 Még intenzívebb hentelés😊

[merlinw.org]

RETROB0Y
Hát most sem vagyok elöbbre

Most már level 4es Berserker vok de csak annyi lett más hogy 6-7 servert ir ki de ugyanugy egyikre se tok belépni mert lepörög a 15 mp és utána idõtullépés vagy mi van szoval nmtok egyik gémhez se csaizni

5let?

mi lehet a baj?

Zs0lt1
Hali, az alapjátékra gondoltam.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

lalakov
Nem, a DLC tartalmazza.
ha nincs fel patchelve 1.1 vagy meikel az is léehet problema
Mindegyik be van másolva má s ötlet pls nagyon játszanék már
lalakov
Jelenleg.

A DLC-ben 42-es szintû feladatok vannak.
lalakov
Binaries, Engine, WillowGame
Winrarral csomagold ki!
Zs0lt1
Hello, mennyi a max szint, 50?

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Melyik 3 mappára gondolsz?
Hogy hoyg mind a hármat?
lalakov
Mindhárom mappa tartalmát bemásoltad? Nekem akkor csinálta, amikor csak egy részét másoltam át.
lalakov
Attól függ milyen szinten vagy és csak az alatti szervereket keres. Minél magasabb szintû vagy annál többet talál. (Az itt olvasottak alapján mondom ezt, én már rég játszottam online, ha tévednék, akkor elnézést.)
Hello nekem lenne egy próblémám az elinitásná lezt a hibát írja ki General protection fault!
History GEtOutermost Address =0xaad52a filname not found in C program files ....
RETROB0Y
Help

A RELOADED VERZIO van nekem most felraktam a DLCt ami sztinén ugye RLD

eddig nm probáltam de most mikor ONLINE akarok gémelni rámek a serverre és számol vissza 15mp azt valami idõtullepest ir

mindegyik szeronal

mi a baj?

Jah mg csk 3-4 servert ir ki mindig

lalakov
Köszi, közben rájöttem, hogy ez a köcsög TC nem csomagolta ki rendesen.😊

Egyébként eredeti játéknál ez úgy néz ki, hogy játék+sima 1,01 patch+ reloaded DLC? Mert idõvel tervbe van véve a megvétele.😊)
Tökéletesen mûködik, lehet nemkéne de leírom. kell az alap Borderlands Reloaded változata, rá a Reloaded 1.01 es patch, és rá a Realoaded DLC.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

lalakov
Vagy kéne hozzá az 1,1-es patch is?
lalakov
És mûködik? Nekem sajnos hibát ír ki és nem indul.😞
MerlinW
Nincs. A következõben lesz.

[merlinw.org]

szintemelés nincs benne mi? 50 a max még mindig?

fotográfik kolomp edisön :D

Virágbolti 😊, am egész jó 😄xD

grebber
Borderlands.The.Zombie.Island.of.Dr.Ned.DLC-RELOADED <#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

grebber
Kéne egy kis help.
http://www.youtube.com/watch?v=BWAj3J1D7GI&feature=player_embedded#
Itt tartok és elkezdtem ölni ezt a nagy cuccot, valamiért kifagyott a game, beléptem újra és nincs ott.Nem tudok semmit sem tenni.
Synit HUN
Ez megoldotta köszi!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Venom
Nekem is steames van. Patchet töltött le utána pedig DLC-t mert megvettem 😊
Szóval neked csak patchet szedhetett.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

IMYke2.0.0.0
Hát, sem a STEAM, sem a LIVE üzemeltetõit nem ilyen akciókkal élõknek ismerjük...<#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

<#idiota>

skyman14
Passz, gondoltam karácsonyi ajándék a steamtól ^^

IMYke2.0.0.0
Tudom, hogy te tudod 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tudjuk :F

IMYke2.0.0.0
9.5-el játszom - semmi gondom nem volt HD4850 mellett a DIRT2-vel (sem).

bertino
miért töltötte volna a dlc-t, ha ki se fizetted ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

skyman14
Srácok kinek van szint úgy mint nekem Steamos Borderlandse? Mert láttam, hogy tegnap updatelt és akkor nekünk a DLC-t töltötte le vagy csak patchelt?

robotnyk
catalyst AIt ki kell kapcsolni, és jó lesz
MerlinW
Catalyst 9.11 a probléma oka.

Dirt 2 ugyanúgy megy 9.10-en mint 11-en. 9.11 akkor kell, ha HD5-ös kártyád van, hotfix pedig ha kettõ van belõle, mert az meg a Crossfire-t javítja. Tehát nyugodtan tedd vissza a 9.10-et nem vesztesz semmit, stabil, jó driver az.

[merlinw.org]

nekem csak az árnyékokkal van gondom, néha ien fura csikok jönnek elõ mindenfelé és csak ki/be kapcsolással lehet megcsinálni, jó kis bossoknál elég idegesítõ amikor szart se látok és csak lövök😄
Synit HUN
E!
Eltûnt pár textúra a játékból. Az ATI 9.11-et hibáztatom ezért, mert asszem akkor történhetett. Feltettem hozzá a hotfixet is de le se szarta. A játékot is újratelepítettem és a beállításait is töröltem már. Nem tom mit tegyek. A 9.10-es drivert nem akarom visszatenni mert az kell a Dirt2-nek :\
Volt vkinek hasonló problémája? Van rá vmi megoldás?
Elõre is köszi a válaszokat!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Max az erdõbe.

Kell vadászni hozzá új exe-t? <#whatever>

MerlinW
12/09/09: Borderlands PC update 1.1.0 has been released.

Patch 1.1.0

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]