Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
History GEtOutermost Address =0xaad52a filname not found in C program files .... Helpeljetek thx😊
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Pl van egy ammo regen modom, ami nem mûködik mindegyik fegyvernél, holott, mint a 4 fegyver, amit használok assault rifle.
[merlinw.org]
de most úgx hivogatnak ezek a képek :S
Most már level 4es Berserker vok de csak annyi lett más hogy 6-7 servert ir ki de ugyanugy egyikre se tok belépni mert lepörög a 15 mp és utána idõtullépés vagy mi van szoval nmtok egyik gémhez se csaizni
5let?
mi lehet a baj?
History GEtOutermost Address =0xaad52a filname not found in C program files ....
A RELOADED VERZIO van nekem most felraktam a DLCt ami sztinén ugye RLD
eddig nm probáltam de most mikor ONLINE akarok gémelni rámek a serverre és számol vissza 15mp azt valami idõtullepest ir
mindegyik szeronal
mi a baj?
Jah mg csk 3-4 servert ir ki mindig
Egyébként eredeti játéknál ez úgy néz ki, hogy játék+sima 1,01 patch+ reloaded DLC? Mert idõvel tervbe van véve a megvétele.😊)
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
fotográfik kolomp edisön :D
Next PC upgrade: 2022
http://www.youtube.com/watch?v=BWAj3J1D7GI&feature=player_embedded#
Itt tartok és elkezdtem ölni ezt a nagy cuccot, valamiért kifagyott a game, beléptem újra és nincs ott.Nem tudok semmit sem tenni.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Szóval neked csak patchet szedhetett.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Dirt 2 ugyanúgy megy 9.10-en mint 11-en. 9.11 akkor kell, ha HD5-ös kártyád van, hotfix pedig ha kettõ van belõle, mert az meg a Crossfire-t javítja. Tehát nyugodtan tedd vissza a 9.10-et nem vesztesz semmit, stabil, jó driver az.
[merlinw.org]
Eltûnt pár textúra a játékból. Az ATI 9.11-et hibáztatom ezért, mert asszem akkor történhetett. Feltettem hozzá a hotfixet is de le se szarta. A játékot is újratelepítettem és a beállításait is töröltem már. Nem tom mit tegyek. A 9.10-es drivert nem akarom visszatenni mert az kell a Dirt2-nek :\
Volt vkinek hasonló problémája? Van rá vmi megoldás?
Elõre is köszi a válaszokat!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
[merlinw.org]
[merlinw.org]