UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • faber
    Akkor hogy jutottál el a 12. szintig?:D

Én biztos messze vagyok a legskillesebbtől, de még én is azt mondom, hogy ahogy fejlődök (lvl 17 sirénnel jelenleg), egyre könyebb lesz...bossok nyilván még most is kicsit megdolgoztatnak, ott kell kicsit taktikázni, meg a megfelelő fegyvert kiválasztani, de nincs legyőzhetetlen ellenség...sima mob-okat meg tényleg könnyű megölni....nyilván, hogy tanácsot adjon valaki neked, ahhoz azért tudni kellene, hogy mit/hogyan csinálsz, amiről oldalakat lehetne írni, gondolom, és elemezni. Shotgunról meg annyit, hogy jó dolog, szeretjük, nagyot üt....de csak nagyon közelről. Távolról egy jó kis sniper (gyújtogatóst használok, pajzsos banditák max. 2 találat, headshot esetén sokszor csak 1), közelebb jön, akkor assault riffle-el kínálom meg ( robbantós most épp), még közelebb, akkor shotgun (robbantós szintén), vagy ha több ellenfél van, smg (shockos). Ja, és nem árt taktikusan használni a hordókat, rárobantani az ellenre....jó hatékonysággal és sok munició spórolással jár. És persze pajzs/fedezék használata, nem rambózás, nem Serious Sam azért...én általánosságban ennyit mondanék, és jelzem, FPS-ben anti talentum vagyok, de ez a játék tényleg nem nehéz, az AI meg csont hülye....