5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • Gibor
    xD... én a sziklák mögött voltam... dehát velemse tudott semmit kezdeni...
  • xxxpaulxxx
    én bebújtam a lába alá és onnan lőttem.... hozzám se tudott érniXD
  • Gibor
    Nekem egyszer nem jön be, vagyis legelösször bejött utána már nem...
  • Noodlee
    Valahogy meg lehet oldani, hogy ne kelljen minden alkalommal, amikor belépek a kiegbe végig nézni a kieg videóját?
    Annyi eszük persze nem volt, hogy engedjék elnyomni.
  • faber
    Nah...úgy látszik, nem is kell hamachi, megy ez online is :) Ha valakinek van kedve játszani, esetleg hostolna úgy, hogy portot forwardol (és így tudok joinolni hozzá), akkor írjon rám [email protected] msn-en, szívesen játszódnék! 22-25 körüli szintűek előnyben :D:D
  • Noodlee
    Megoldva :D
  • Noodlee
    Ha jól tudom, akkor a DLC már tartalmazza az 1.1-es patchet ugye?
  • Noodlee
    Nem megy.
    Most próbálkozom az újra telepítéssel, hátha.
  • rumkola
    bármelyik teleportból odajutsz :D
  • Noodlee
    Szépen megfogalmaztam az első mondatot.
  • Noodlee
    Biztos én vagyok a suta, de sehogy nem tudom hogy kéne elérnem a DLC tartalmát a játékban.
    Új helyre nem tudok teleportálni, csak a régiek vannak meg.
  • awacs111
    Jah,faber,Neked is köszi:)
  • awacs111
    Nagyon köszönöm a fáradozásod,a kimerítő magyarázatot.Így biztosan élvezetesebb lesz a játék:D.Köszönöm!
  • Maak
    amikor az inventoryban nezelodsz (vagy ha valahol lootkent dobja akkor ott is latszik ha "ranezel")akkor lathatod a fegyverek jellemzoit, es ha van egy szines jel az adatoknal (lang,robbanas, elektroshock es biohazard ,1-4-ig szammal megjelolve) na azokon van elementalis sebzes pluszban, van robbanos, gyujtos, elektromos es korroziv. A koorozivot ajanlom az alapjatekban mert az szinte egybol lekapja a pajzsot es rendkivul hatekony a hus ellen is, aztan ha belefutsz egy badass-be, altalaban minden tipusu ellensegnel akad beloluk, na akkor kell masert nyulni, scagaknel akad pl boven mindegyik tipusu sebzesnek ellenallo fajtaju badass, ezek altalaban nagyobban es valamilyen szinben pompaznak (ergo latszik rajtuk mifele sebzest okoznak es ugyanannak ellenallobbak is) , ugyanez van a spiderantoknal is.Na, szal en az alapjatekban a korroziv fegyverekre eskuszom, viszont a DLC-ben a gyujtos es a robbanos fegyok a jok.

egyebkent amikor tolt a jatek akkor szokott irni josagokat, mintpeldaul a scageket szajba kell loni es akkor kritikus sebzest okozol ami nem rossz, minden ellenfelnek van ilyen kritikus pontja, a humanaknek pl a fejuk :D no, remelem segitettem
  • offkorzreg
    nem tudod kiválasztani
  • awacs111
    Köszönöm szépen!!Próbálkozom:)(Még annyit ha elárulnál,megköszönném,hogy hogy lehet a lövedék fajtáját kiválasztani?)
  • faber
    Köszi, meglesem majd...jó lenne, ha valahogy menne, elrágódnék ezen a játékon, amíg akutt Diabló-elvonásom orvoslásra nem kerül....de még megvenni sem merem, mert ha port forwardolás nélkül nem megy a multi, akkor csak kidobnám a pénzt ... :(
  • Zs0lt1
    Hamachival próbáld, itt egy videó, hogy mit kell csinálnod, hogy 100% működjön!
    http://www.youtube.com/watch?v=Sfr8PoJ3mOQ
  • faber
    Nem spoiler, de nem akarom, hogy bárki szemét bántsa :P

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csúnya dolog tudom, de mégis megkérdem (válasz jöhet privátban is, vagy ha valaki akar, [email protected] msn-re is felvehet)...szóval van valaki, akinek normálisan megy nem bolti verzióval valamilyen multi? Hamachi, vagy bármilyen megoldás érdekel, csak a netem milyesnsége miatt portot forwardolni nem tudok (nem azért, mert hülye vagyok, csak egyéb okokból nem megoldható), de hostolni nem is akarok...ha valaki játsza/játszaná multiban, az írjon-vegyen fel bátran! Ja, és nem kérek osztást, hogy vegyem meg...előre is köszönöm!
  • faber
    Akkor hogy jutottál el a 12. szintig?:D

Én biztos messze vagyok a legskillesebbtől, de még én is azt mondom, hogy ahogy fejlődök (lvl 17 sirénnel jelenleg), egyre könyebb lesz...bossok nyilván még most is kicsit megdolgoztatnak, ott kell kicsit taktikázni, meg a megfelelő fegyvert kiválasztani, de nincs legyőzhetetlen ellenség...sima mob-okat meg tényleg könnyű megölni....nyilván, hogy tanácsot adjon valaki neked, ahhoz azért tudni kellene, hogy mit/hogyan csinálsz, amiről oldalakat lehetne írni, gondolom, és elemezni. Shotgunról meg annyit, hogy jó dolog, szeretjük, nagyot üt....de csak nagyon közelről. Távolról egy jó kis sniper (gyújtogatóst használok, pajzsos banditák max. 2 találat, headshot esetén sokszor csak 1), közelebb jön, akkor assault riffle-el kínálom meg ( robbantós most épp), még közelebb, akkor shotgun (robbantós szintén), vagy ha több ellenfél van, smg (shockos). Ja, és nem árt taktikusan használni a hordókat, rárobantani az ellenre....jó hatékonysággal és sok munició spórolással jár. És persze pajzs/fedezék használata, nem rambózás, nem Serious Sam azért...én általánosságban ennyit mondanék, és jelzem, FPS-ben anti talentum vagyok, de ez a játék tényleg nem nehéz, az AI meg csont hülye....
  • lalakov
    Nálad könnyebb szintű ellenféllel próbálkozz.
  • awacs111
    Sziasztok!Segítsen valaki lécci!!!!!Sokan írtátok hogy ilyen-olyan könnyű ez a játék.Hát én nem tudom mit csinálok rosszul(12-es szinten vagyok),de egy nyamvadt banditát nem tudok kinyírni..Mire a kék vonalát leirtom,addigra 6-szor legyilkol.Shotgun-nal sem megy.SEGÍTSETEK!!!!
  • Gibor
    Nah végre első végig játszással végeztem... hát mitne mondjak eza defender nem volt valami nagy szám, azért a "fő boss" tól többet vártam volna.
  • IMYke2.0.0.0
    Bizonyára nem költöttél a játékra... akkor pedig keress a verziódhoz megfelelő NoDVD törést!
  • Csurimadar
    Hali, valahogy ki lehet állítani a körvonalazódást?
  • koko63
    Hello a General protection fault! hibának valak itudja má h h leeht kijavitani?
  • zsotesz
    Lehet már kapni valahol a játékot? Néztem media marktban, 576-ban, meg a cd galaxison is, de csak konzolost találtam. 576-ban is csak ps3-as volt.
  • Gibor
    tessék uj DLC január 7. én elvileg PCn
  • Zs0lt1
    Itt van TK! ha esetleg valaki nem találta volna még meg :-)
  • vzajcev
    Új dlc

Borderlands: Mad Moxxi's Underdome Riot PC Games Gameplay - Horde Wave
  • vzajcev
    Na ez talán sikerül
  • vzajcev
    Willowengine-s okosságok :)
  • astrobal
    ehhem..ezt a cfg témát kifejtenéd? :) csak egy pár szóban..a gamenek van vmi configja amit át kell írni, vagy a game-n belül van konzol? nem vagyok otthon sajna nem tom sos csekkolni.
  • Disaster24
    haverral indítottunk tegnap új karaktereket és asszem kb 6-oson néztünk be a zombis területre, és 10-esek voltak az első mobok. És minket rendesen vissza is vitt utána a teleport és tudtuk folytatni az alap küldetéseket :)
  • vzajcev
    De lehet cfg-ben kell engedélyezni és működik is.
  • rumkola
    gondolom vga driverből erőltetve, bár szerintem alapból úgy megy, ugyanis kiakadt 60fps
  • astrobal
    biztos felmerült már kérdésként, és gugliztam is, de értelmes megoldást nem találtam..Vsync használatára hogy lehet rábírni a borderlands-et?
  • balee4
    Ok megvan, a belinkelt videó segített.
  • balee4
    Ezt akartam én is kérdezni a DLC-ben már millió agyat összeszedtem, ez vmi küldetéshez kapcsolódik?
  • ricsa008
    az agyakért lesz valami jutalom :D?