• stargatelost
    Na most néztem meg az első részt az Omniverse-ből, bevártam a folytatást (bár ahogy látom még nincs release a második részből, hmm).
    Első verdikt. Szar. Vagyis inkább az előző két szériához képest sehol sincs. Ugye nekem az tetszett ezekben, hogy darkosra, sötétre, komolyabbra vették a hangulatot, témát. Hát itt ennek nyoma sincs nagy sajnálatomra.
    Aztán ott van a rajzolás. Teljesen komolytalanok a figurák. Az élen grandpa Max áll, amikor megjelent először, azt hittem valamiért be van csukva a szeme. DE NEM! Egy kurva vonal a szeme. Hihetetlen balfaszul néz ki. Ben még úgy ahogy elmegy, de mintha alacsonyabbra rajzolták volna meg, újabb rossz pont. Kevin valami eszméletlen gyökérül nézett ki, mint valami ősember. Talán jobb is, hogy nem lesznek benne Gwennel.
    Az továbbra is kérdőjel, miért is lesz benne a kisebb Ben, de biztos lesz jelentősége, ha már a főcímben is így kihangsúlyozták. Remélem jobban főszálasra veszik a témát.
    Az új idegen, most komolyan, kibaszott lególény? WTF? Spidermonkey meg az egyik legjobban kinéző idegen volt, erre ezzel az új rajzolással egy ilyen nyomorék lett.
    Az új társ viszont egész jó karakternek tűnik. Talán ennyi a pozitívum.