Sins of a Solar Empire
-
droidka #129 Igen, említettem lentebb az Evet, hogy az lehet ilyen. Néztem a demóját, de ha sajátkezűleg vezetem a hajót, akkor nekem az kiábrándító, ha -egérrel ráklikkelek a célra, oszt' odamegy- lebutított irányítás van. Nekem az édeskevés ilyen szempontból!... (Persze a ha egy nagyobb, lassabb hajót vagy egy egész flottát irányítana az ember akkor nyilván ez a mód legcélszerűbb! De egy máskülönben jól manőverező vadászgép közvetlen vezetésekor számomra lényeget, a mozgás szabadságát veszi el!... Bár ez nyilván azért van, hogy a többség is boldoguljon vele:( )
Meg ha már havidíjas a dolog, én elvárom hogy akkor ott aztán legyen benne bolygóra való leszállás, fps-kommandós rész is meg MINDEN!:) De olyan MMO, ami nekem is tetszene minden szempontból, valószínüleg egy darabig még biztos nem lesz. :(
(Bár a Precursors az majd valami hasonló lenne elvileg, csak nem MMO. Most per pillanat ezt várom megváltóként... De ilyen műfajegyesítő FPS/RTS/űrszimulátorokat már ígértek annyit, mint a tenger! Többnyire mindet elszúrták eddig... :( )
Nem kéne feltétlen 300 ember egyszerre + az ezzel járó szaggatás:). Nekem már az is tök poén lenne egy Sins of Solar Empirebe, ha mittudomén' hárman-négyen lennénk egyszerre egy hadseregen belül. És akkor nem szaggatna annyira...