Tömegnövelés
  • samsung123
    #91
    az a baj hogy sokmindenki sokmindet fog neked mondani ezzel kapcsolatba hogy hogyan kéne fogynod...
    kb orákig irnám neked hogy mit érdemes csinálnod, de ezt forumon nehézkes megoldani.
    de egyet tudok mondani lokális zsírégetés nincs!!!azaz olyan hogy a "hasambólszeretnékfogyni" ilyen nincs, fogysz(remélhetőleg zsírból és kevésbé izomból) valamennyit és megy le a hasadból is. ez olyan mintha azt mondanám hogy a tokámból szeretné fogyni mit csináljak...erre sincs külön speciálisan "tokafogysztásra" kialakitott edzésterv vagy étrend. persze hasra lehet edzeni de az nem zsirt éget hanem az izmot erősiti és kb "csak" 10-20% segít ahhoz képest hogyha nem edzenél hasra. jól látható hogy az étrend kb 60% és a teljes testet átmozgató mozgás kb 30% járul hozzá fogyáshoz.
    azt ajánlom konklúzióként hogy egyél "helyesen" és "mozogj". na ezt a két fogalmat megint órákig irnám definiálnám.
    VÉGÜLIS: az a legmegbizhatóbb ha van olyan ismerősöd aki régóta több éve edz vagy sprtol és van fogalma a dolgokról, de sajna ezt se ajánlom mert ha ide irál akkor valszeg nincs ilyen ismerősöd, vagy ha van is csak valószinű csak hiszi magáról hogy ért hozzá.
    SZERINTEM MENNY EL EGY KONDITEREMBE BESZÉLJ EGY SZEMÉLYEDZŐVEL, vagy keress egy hozáértőt, mert ez olyan bonyulult téma mintha az kérdezted volna hogy: "szeretnék űrhajós lenni mit csináljak?" és ez nem vicc, nagyon kevés ember van aki megbizható tudást tud adni és sokan csak a másoktól hallot faszságokat ontják maguktól, pl mint FAndrys(89hsz) ő is csak hallott szerekről debiletől, hogy azok kell szedni és hogy a nagy debil izomagyúállatok azt nyomják, erre ő elhatárolódik "szerektől" úgy hogy valószinűleg tápkieget hiszi KOXnak. de nem megsérteni akartam csak jol példázza ő is az emberi hiszékenységet, szűklátást és butaságot.
    hosszúra nyult igy is hogy a felvetett problémádra(fogyáshasból) még ki se tértem.
    Remélem sikerül egy megfelelő embert találnod aki segit és eléred a célod.