• Su0my
    én meg úgy vagyok vele, hogy a gatyámat is elpartyzom, mostanában majdnem mindig le vagyok égve (na ja, egyetem mellett lusta vok dolgozni), wowra se pénzem, se időm nem lenne (ugyanis kéne tanulni is, csak valahogy a hazavezető utat csak négykézláb szoktam mostanában megtalálni, amikor meg nem, akkor meg pihenő nap van).. valamelyiket úgyis befigyelem, CS egyre kakibb.. meg amúgy még ami a lehető legjobb játék ám az az onlány poker :) jah, meg a 69!

sznob buli vs aszfaltozás 40 fokban pályinka segítségével: mind2 kurva jó, csak kell hozzá társaság. kanbulik általában első kocsmában, hihetetlen poénok+bevállalós dolgok+örök élmények/barátságok+occsó sör+kötetlenebb társaság. sznob bulik: hihetetlen csajok+hihetetlen poénok+bevállalós dolgok+örök élmények/barátságok/kapcsolatok. +sajnos kell a pénz a kanbulira, szóval kicsit ritkábban:D meg azért ott kevésbé állatkodás van! Aki meg megengedheti magának, hogy minden este ott legyen (én mondjuk heti max 1x, 4x haverokkal/NFL vasárnap este, 2 pihenőnap), annak meg egyrészt gratulálok és irigylem(affene, bárcsak legalább a lottó bejönne:D vagy lenne kivel zenélnem:S basszgitáros, szintis kerestetik!:D ), másrészt meg azért szerintem egyszer elmenne egy 'jajéppmosthallottamhogy', vagy egy 'namitcsináljunknemtomigyunkegysört', esetleg egy 'nemülünkbeide' -féle összeröffenésre, ugyanúgy jól érezné magát.