Fantasy Wars
-
HaaS #42 Fincsii? Fincsiii? Embertelenül durva! Félelmetes!
Ezüsttel meg abszolúte semmi gondom nincs, félre ne értsd. Azért kezdtem el újra azokat amelyek nekem sem sikerültek elsőre goldra, mert érdekelt, milyen varázstárgyakat ad pluszba. Namost az elf kampány kicsit más, ott pofára estem párszor, volt egy küldetés (trollos), amit mellékkveszttel együtt aranyra befejezni valóban _nagyon_ nehéz... kábé tizedszerre csináltam meg, addig finomítottam a stratégiát... és... semmi. Csak lóvé. Püff.
Bevallom az elején még tetszett az ork hörgéses duma, de aztán a végére beleuntam a gyakjunkmálémindenkit főhőst tologatni. De aztán jött az elf kampány és... esküszöm félelmetesen jó. Biztos észrevetted, hogy együtt halad az ork kampány a humánnal. Csak épp a másik oldal játsza az ember. Na kérlek, mikor harmadik szálként bejön az elf muri, na meg a sárkányok (játékindítás után mindig elnézegetem azt a buzi nagy vörös sárkányt a bejelentkező képernyőn) aztán ráadásul ugye találkoznak az emberekkel... hát nem lövöm le a poént, de emlékszel biztos, hogy egy elf csaj élesztette újra Derrick felügyelőt... na... szóval csak hajrá, nyomjad az orkokat, közel a játék lényege! Nemmondoktöbbet, pedigdenehéz:)!