Fantasy Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Képek
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
(A lemez pörgetésén pedig túlteszem magam, végülis nem egy lemezgyilkos Tagesrõl van szó, bár a tudat, valamint az indításnál való majd egy perces ellenõrzés nem kellemes.)
Viszont a netrõl "megrendelhetõ" két verzió is, ezek közül az egyik elfogadja a magyarítást és gyanítom a patch-cse(ke)t is.
megjegyzés: Egy párszor már végig játszottam az egyszemélyes kampányt, egyetlen hibát sem találtam, ergo én nem nagyon erõltetném a patch-elést.
Tehát összefoglalva:
1. A gyakorlatban mennyire hasznos/fontos a patch?
2. Van-e olyan, amelyik a hazai kiadásra rámegy?
3. A lemez kímélésére létezik-e egyszerû módszer hazai verzió esetén?
Vagy marad az 1.0 és a lemez pörgetése...
Lourker
Én is kipróbáltam, de talán egy órán át géjmeltem csak vele és töröltem, nemtom, nem jön be annyira 😛.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
pedig szerintem nagyon jó stratégia, itt tényleg kell a stratégiai gondolkodás
Thanks.
Egyebkent tegnap ota van UJRATOLTOTT verzio, azzal nincs sok baj.
SIKER:-)))))))
Jol néz ki a game:-))
Elsöre tetszik
Pl. a google-n fenn van <#vigyor2>#vigyor2>
De hát kb:
daemon tools
Egyébként az autoplay sem segített?
4.10-st honnan lehet leszedni?
Daemon tools 4.10 van fenn.
Elsõ kattintásra általában nekem se indul, de ilyenkor a bemountolt drive-ról elindítom az autoplay-t és onnan a menübõl már mindig elindul (Play) a játék.
Ha így se megy, akkor javaslom töltsd le a reloaded féle "javítást" ! (Most látom hogy már ilyen is van...)
amúgy nekem is ez a bajom, úgyhogy ha van itt esetleg segítõkész ember, akkkor légyszi help !
letöltöttem a játékot(torrent:mdf file,+ az itt javasolt mds image file)
Probáltam mountolni,de nem indul:-((((
Daemon V4.08HE van fenn,mert ezt javasolták
HELP
Anyway how to use this shizzle:
unrar mds from different folder and mdf to same dir, mount with dt pro and play!
Enjoy... i know u like my nfos the best =]
procyon féle verzió
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
Derrick nyomozónak meg részecskegyosítót mûtöttek a lábába és én errõl végig mit sem tudtam bahahahhaaa😊)))!
Írtam nektek privit, megköszönném ha valaki segítene!!
Ezüsttel meg abszolúte semmi gondom nincs, félre ne értsd. Azért kezdtem el újra azokat amelyek nekem sem sikerültek elsõre goldra, mert érdekelt, milyen varázstárgyakat ad pluszba. Namost az elf kampány kicsit más, ott pofára estem párszor, volt egy küldetés (trollos), amit mellékkveszttel együtt aranyra befejezni valóban _nagyon_ nehéz... kábé tizedszerre csináltam meg, addig finomítottam a stratégiát... és... semmi. Csak lóvé. Püff.
Bevallom az elején még tetszett az ork hörgéses duma, de aztán a végére beleuntam a gyakjunkmálémindenkit fõhõst tologatni. De aztán jött az elf kampány és... esküszöm félelmetesen jó. Biztos észrevetted, hogy együtt halad az ork kampány a humánnal. Csak épp a másik oldal játsza az ember. Na kérlek, mikor harmadik szálként bejön az elf muri, na meg a sárkányok (játékindítás után mindig elnézegetem azt a buzi nagy vörös sárkányt a bejelentkezõ képernyõn) aztán ráadásul ugye találkoznak az emberekkel... hát nem lövöm le a poént, de emlékszel biztos, hogy egy elf csaj élesztette újra Derrick felügyelõt... na... szóval csak hajrá, nyomjad az orkokat, közel a játék lényege! Nemmondoktöbbet, pedigdenehéz😊!
Na, ezek szerint a harmadik kampány tele lesz új, fincsi egységekkel?
Mondjuk itt már az arany elsõre gyakorlatilag esélytelen... sokkal nehezebb.
Orkokkal nem volt prob elsõre a gold, csak a vége volt nehéz, de ez... hát tudták mit kell még elvenni... mindenesetre a sztori, meg ahogy összefonódik a három kampány, az nagyon jó. Was nyomod még, vagy abbafejezted?
És széép az a dragon heeej!
Lesznek szép meglepetések is... én igen pórul jártam tegnap, de nem lövöm le a poént. Nagy megnyugvásomra viszont az új küldetés nem idõre megy. Na nem véletlenül hehe...
Nem tudtam, hogy nem tudnak meghalni... mindig Derrick nyomozó barátunk feküdt le, ha baj volt, akkor meg ugye azonnal vége a küldetésnek. (Egyébként valami Derrig a neve tán...)
Kilenc és fél körül járnak most a hõseim, szóval alószínûleg nemsokára jönnek a elfek+törpék... naagyon kíváncsi vagyok rájuk. Hát ha olyan seregeket adnak az elfek, mint amiket a humán kampány utolsó küldetésében láthattunk, akkor kegyetlen erõsek lesznek.
Szóval kiváncsi leszek az ork kampányra...
Tegnap még megnéztem a következõ pályát a "városvédõset", úgy látom itt jobban át kell gondolni az elején kit hova pakolok le, mert egybõl támadni fognak.
Vajon hány küldetés lehet még ebbõl a kampányból hátra? A hõseim még csak 7-es szintûek és remélem eljutok velük 10-ig a végére.
1. normál heal (camp): ez csak annyi, hogy letáborozik az egység, a sérült (pirossal jelölt) nem effektív egységeket lehet bezöldíteni. Ez az az ikon ott bal lent. A fekete halott, errõl késõbb. Heróknál fekete nincs (egy karakter van az egységben), ami _nagyon_ hasznos!
Kempelni csak úgy lehet, ha az egység nem mozgott, és nem támadt még abban a körben. Ha az egység mellett van ellenség, akkor csak random számú pontokat gyógyul az egység (legalább egyet asszem). Igazából én nem használom a kempet, ha van ellen a közelben.
Van azért kivétel. Ez pedig akkor van, ha összefosta magát az egység (-4 attak és defensz). Hiába gyógyítod õket varázslattal, a negatív effektet nem lehet másképp gyógyítani, csak kempeléssel!
Káros varázslatokkal szvsz nem érdemes kempelni, ált 1 kör hatásúak, nem érdemes.
2. varázslat heal: kétféle van.
Az alap az csak sérült egységeket gyógyít, "szétzilált" állapotot nem. Lesz majd mass heal is, az igen érdekes, 7 hexán, akár 14 egységet healel maxra.
A második az a resurrection heal... na ez a nagyon fincsi cucc, a fekete részt is visszanyered, azaz a halottakat feltámasztja, plusz fullra healel. Csak végszükség esetén.
3. városnál reinforce heal: a város mellett (vagy benne) táborozó egységet lehet súlyos _aranyakért_ teljesen felgyógyítani, ekkor a halott egységeket újoncokkal pótolod, így az egység csúnya XP veszteség árán lesz újra 100%. Természetesen szintén nem mozoghatsz vagy támadhatsz, hogy mûködjön a dolog. Nem lehet melletted ellenséges egység. Nagyon nagyon nem ajánlom... inkább húzza ki az egység 6/15-tel a végéig, ha úgy alakul.
A varázstárgyakat kihagyom, legyen valami "új" is😊!
Pénzzel eddig a kampányok elsõ 3 küldetésénél kellett foglalkozni... onnantól nem volt gondom vele. Most orkoknál Derrik legyakás elõtt valami 1200 aranyam van, meg csomó egység amit nem is használok. Szóval igen... nehezebb lesz ha nem tudsz fejleszteni... jóval:/.
Üdv!
Az a baj én csak most kezdtem el azzal foglalkozni, hogy lehetõleg arannyal, ezüsttel fejezzek be egy küldetést, remélem késõbb nem bosszúlja meg magát a dolog, vagyis, hogy nem volt elég pénzem egység fejlesztésekre és vásárlásokra.
Néhány hint:
1. óvatosan a városban a halottak pótlásával, az egység xp-jét rendesen megvágja.
2. lehetõleg mindenki csináljon vmit minden körben (nagyon hasznosak a buffok, ez gyakorlatilag ingyen xp)
3. töltsd ki az idõt gold ucsó körig, varázsolj összevissza, lehetõleg hanyagold a maxos egységek használatát, hogy fel tudjon zûrkózni a többi. Az XP minden.
4. water walking, march, order to march _nagyon_ hasznos
5. Legfontosabb: szegmens lépés, hogy vissza tudj lépni az ellen által nem belátott területre. Azokat az egységeket, akik látják az egysége(i)det lehetõleg azonnal öld meg. Figyelj meddig látnak el... néha még megéri zárkóztatni a komplett hadsereget a városok köré, és veszteni egy kört. A lényeg, hogy mindig te támadj. (Kivétel a kõbörös missile protos horse eater troll... na annak aztán tökmindegy.)
Városok körül néha megéri kicsalni az ellent (hogy hídra vagy folyópartra álljon), erre egy izmos egység, nem belátott város esetén summoned monszta a legmegfelelõbb.
Was, a három madarat össze lehet vonni egymás mellé, és mivel az idõ úgyse telik, meg az archerek két lépésre megállnak, healelni lehet õket minden körben. Én léptem velük 2-3 szintet mire beértem a városba, ahova kell, takarítottunk egy kicsit, így a gold sima volt... szegment move rúlZ...
Most kezdtem el azt a pályát, ahol 3 "sassal" indítok: 8-10-szer újrakezdtem mire sikerült mindhárom madarat megtartani, de nem akartam elveszteni egyet sem. 😊
Egyébként kicsit hasonlít az -egyébként szerintem szintén jólsikerült- Ascension to the throne-ra.
Az ilyen típusú játékokban az a gond, hogy olyan mint a sakk. Elég egyetlen egy lépést elbaltáznod, és vesztettél.
Csak, ha sakkozni akarok, akkor sakk-progival fogok játszani.
Sõt, ha az elején nem gyûjtesz be sok lóvét, akkor bizony szívás lesz, de nagyon. Ezért ajánlom mindnekinek - mert amúgy tényleg jó játék -, hogy az elsõ 3-4 küldetésben annyit lóvét és tárgyat szerezzen, amennyit csak tud, mert bizony sajnos ahogy haladsz, bizony kell.