Fantasy Wars

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacoka12
a teljes vezio torrent jét hol tudom le szedni?lécci segitsetek

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Prince23
Jön a folytatása Elven legacy címmel
Képek

rotator
Tényleg? 😊 Hogy repül az idõ, pedig mintha nem olyan rég játszottam volna a demójával. Na sebaj, csak beszerzem majd valahonnan.

Van az kétszer olyan "öreg" is, tavaly jelent meg itthon, egy-két hónappal elõbb, mint EU-ban.
rotator
Köszi! Uhh, ez már azért elég baráti ár egy fél éves játékért! <#wow1>

Nemrég ment le 2k-ra az ára, szerintem csak átmenetileg nem kapható néhány helyen. Próbálkozni azért lehet, valamelyik boltban akad, és a forgalmazónál is kapható még.
rotator
Most, hogy felhoztad a témát, meg akartam nézni, lement-e már elfogadható szintre az ára, és azt látom, hogy már nem is lehet kapni. <#rinya> Marha jó...

Nagyon f@sza kis játék ez. Persze kinek a pap, kinek a paplan. Nagyon kemény csaták voltak! Jó játék volt. Én végig toltam, persze nem sok arany küldim volt. A játékot az 1C Company adta ki. Igen igen aki a King's Bounty: The Legendet. Ennek fényében talán más kép nézzük a játékot. Nagyon nagy hangsúlyt kapott a hõsök fejlesztése, mivel több hõssel indulunk egy egy hadjáratra (na nem a játék elején), akkor a megszerzett tárgyainkat a csaták kezdete elõtt eloszthatjuk a hõsök, vagy akár az egységek között. A megszerzett pénzmaggal is mi gazdálkodunk, ahogy halad elõre a játék, úgy tudunk egyre táposabb egységeket venni. Ajánlom a repülõ egységek beszerzését, iszonyú nagy pusztítást képesek csoportban végre hajtani. Egy kis HELP!!!!!

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Köszönöm a választ. Végülis ha bugba nem futok bele akkor megleszek patch nélkül, külön elõny, hogy magyarítás használatát ehhez a játékhoz nem terveztem, hisz' az orosz játékokra amúgy is jellemzõ szokott lenni a már anyanyelvi szintû ékes angol, azt pedig nem hagynám ki 😊

(A lemez pörgetésén pedig túlteszem magam, végülis nem egy lemezgyilkos Tagesrõl van szó, bár a tudat, valamint az indításnál való majd egy perces ellenõrzés nem kellemes.)
Eddigi tapasztalataim alapján a boltokban kapható verzióval nem mûködik semmilyen eddig megjelent patch (és ugyanígy egyelõre a magyarítás sem - ami elég nagy ciki, hiszen a fejlesztõk segítségével készült <#rinya>)
Viszont a netrõl "megrendelhetõ" két verzió is, ezek közül az egyik elfogadja a magyarítást és gyanítom a patch-cse(ke)t is.

megjegyzés: Egy párszor már végig játszottam az egyszemélyes kampányt, egyetlen hibát sem találtam, ergo én nem nagyon erõltetném a patch-elést.
A hazai - egyébként angol nyelvû - verzióhoz létezik patch? Mert alapból csak 1.0, és az angol patch nálam nem találja (ahogy az editor sem), ha pedig megadom neki a megfelelõ könytárt, akkor utána eredeti lemezzel sem indul el, csak mini image-dzsel, de a feliratokat összebarmolja (egy "ui" tagot tesz midnen szó elé, és olykor egyéb scripteket vagy micsodákat is). Ha az 1.0-hoz tört indítófájlt használok, dettó.

Tehát összefoglalva:

1. A gyakorlatban mennyire hasznos/fontos a patch?
2. Van-e olyan, amelyik a hazai kiadásra rámegy?
3. A lemez kímélésére létezik-e egyszerû módszer hazai verzió esetén?

Vagy marad az 1.0 és a lemez pörgetése...
Hamarosan jön a kieg! Tûkön ülök...
Anno a legnagyobb kedvencem volt a hexa stratégiák (lásd General széria az SSI-tõl) közül a Fantasy General, amelyet méltatlanul felejtenek ki állandóan, ha a vezérhajó Panzerrõl és a kiváló 5 General sorozatról beszélnek. Üdítõ folt volt az akkor feltörekvõ sok RTS között megbúvó RBS játék. Még ma is megvan, bár DOS alapú, a grafikája és zenéje tökéletes. Nos, játszván a Fantasy Wars-szal egyértelmû, hogy valaki elõvette és leporolta ezt a játékot és néhány újítással és grafikai effekttel feldobva kiadta (áldassék a neve ezért) nem hiába telt el az a kb 11-12 év várakozás, mert eddig nem is értettem miért nem csinálja meg ezt valaki a kornak megfelelõen. Megtörtént, nagyon tetszik, szerintem sem rohanós, csak jól kell "csapatépíteni". Kicsit talán sok az egyes egységekre rakható speciális perk, nem mindet lehet kihasználni jól, meg a sereg létszám limitjét is szenvedem, hogy melyik egységet hagyjam a kispadon. Egyébként jól súlyozott a játék, medium szinten sem mindig könnyû az arany fokozatot elérni.
Nekem is nagyon bejön a game végre egy oldschool körökreosztott fantasy stratégia

Lourker

Vkinek teccik, vkinek nem.
Én is kipróbáltam, de talán egy órán át géjmeltem csak vele és töröltem, nemtom, nem jön be annyira 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Szerintem is nagyon jó, én játszom.

Nekem uncsi, szar, Heroes of Might and Magic V sztem jobb 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

senki nem játszik?
pedig szerintem nagyon jó stratégia, itt tényleg kell a stratégiai gondolkodás
Akinek van esetleg olyan kódja bizonyos khm.... oldalon.... amit már nem használ, priviben pls dobjon meg vele.
Thanks.

Segitokesz vagyok, ha latok valakiben affinitast...

Egyebkent tegnap ota van UJRATOLTOTT verzio, azzal nincs sok baj.
Daemon 4.10,és elsöre mountolta,és install:-))))
Köszi minden segitönek:-))))
SIKER:-)))))))
Jol néz ki a game:-))
Elsöre tetszik
Hát azért egy kicsit több önállóságot!

Pl. a google-n fenn van <#vigyor2>

De hát kb:
daemon tools

Egyébként az autoplay sem segített?
Hello
4.10-st honnan lehet leszedni?
Nálam a következõ a helyzet:
Daemon tools 4.10 van fenn.
Elsõ kattintásra általában nekem se indul, de ilyenkor a bemountolt drive-ról elindítom az autoplay-t és onnan a menübõl már mindig elindul (Play) a játék.
Ha így se megy, akkor javaslom töltsd le a reloaded féle "javítást" ! (Most látom hogy már ilyen is van...)
sztem kérdezd bladeW-tõl. igazán segítõkész fórumozó

amúgy nekem is ez a bajom, úgyhogy ha van itt esetleg segítõkész ember, akkkor légyszi help !

Hello
letöltöttem a játékot(torrent:mdf file,+ az itt javasolt mds image file)
Probáltam mountolni,de nem indul:-((((
Daemon V4.08HE van fenn,mert ezt javasolták
HELP
Az angollal van a baj?
hát nem bírom megcsinálni. vki elárulná hogyan kell?

Anyway how to use this shizzle:

unrar mds from different folder and mdf to same dir, mount with dt pro and play!

Enjoy... i know u like my nfos the best =]

procyon féle verzió

Na most már mind gold😊! Csak normálon, de hát... van még egy fokozat😊))! Vajh mit lehet még ezen nehezíteni😊?!

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

Bevégeztetett... ÜBER.

Derrick nyomozónak meg részecskegyosítót mûtöttek a lábába és én errõl végig mit sem tudtam bahahahhaaa😊)))!

Akkor köszönheted!<#wink>
Solid Snake
Küttemnekedaválaszot <#idiota><#nezze>
Hali!

Írtam nektek privit, megköszönném ha valaki segítene!!

Fincsii? Fincsiii? Embertelenül durva! Félelmetes!

Ezüsttel meg abszolúte semmi gondom nincs, félre ne értsd. Azért kezdtem el újra azokat amelyek nekem sem sikerültek elsõre goldra, mert érdekelt, milyen varázstárgyakat ad pluszba. Namost az elf kampány kicsit más, ott pofára estem párszor, volt egy küldetés (trollos), amit mellékkveszttel együtt aranyra befejezni valóban _nagyon_ nehéz... kábé tizedszerre csináltam meg, addig finomítottam a stratégiát... és... semmi. Csak lóvé. Püff.

Bevallom az elején még tetszett az ork hörgéses duma, de aztán a végére beleuntam a gyakjunkmálémindenkit fõhõst tologatni. De aztán jött az elf kampány és... esküszöm félelmetesen jó. Biztos észrevetted, hogy együtt halad az ork kampány a humánnal. Csak épp a másik oldal játsza az ember. Na kérlek, mikor harmadik szálként bejön az elf muri, na meg a sárkányok (játékindítás után mindig elnézegetem azt a buzi nagy vörös sárkányt a bejelentkezõ képernyõn) aztán ráadásul ugye találkoznak az emberekkel... hát nem lövöm le a poént, de emlékszel biztos, hogy egy elf csaj élesztette újra Derrick felügyelõt... na... szóval csak hajrá, nyomjad az orkokat, közel a játék lényege! Nemmondoktöbbet, pedigdenehéz😊!

Persze, folytatom. Az ork kampány 5. fejezeténél járok. Õszintén megmondom, az összes eddigi ork pályát "csak" ezüsttel csináltam meg. Szinte mindig 1 kör hiányozna az aranyhoz, de ha jobban errõltetném a támadást, akkor elveszítenék egy-egy egységet, újat meg nem akarok helyettük venni ugyebár level0-val... Azt csinálom inkább, hogy ha már úgyis bukom az aranyat, akkor kihasználom azt a pár kört még amivel az ezüst hosszab és portyázok az egységeimmel és legalább az XP-t gyüjtöm.
Na, ezek szerint a harmadik kampány tele lesz új, fincsi egységekkel?
Bébisárkány akcióóós 550 aranyéér😊! Szuper a harmadik kampány, szuper.
Mondjuk itt már az arany elsõre gyakorlatilag esélytelen... sokkal nehezebb.
Orkokkal nem volt prob elsõre a gold, csak a vége volt nehéz, de ez... hát tudták mit kell még elvenni... mindenesetre a sztori, meg ahogy összefonódik a három kampány, az nagyon jó. Was nyomod még, vagy abbafejezted?

És széép az a dragon heeej!

Az elején míg meg nem szokod az új egységeket biztosan fura lesz, de megszerethetõek... aztán majd a végefelé lesz egy kissé brutális küldetés, legalább is aranyra kemény.
Lesznek szép meglepetések is... én igen pórul jártam tegnap, de nem lövöm le a poént. Nagy megnyugvásomra viszont az új küldetés nem idõre megy. Na nem véletlenül hehe...

Nem tudtam, hogy nem tudnak meghalni... mindig Derrick nyomozó barátunk feküdt le, ha baj volt, akkor meg ugye azonnal vége a küldetésnek. (Egyébként valami Derrig a neve tán...)

Kilenc és fél körül járnak most a hõseim, szóval alószínûleg nemsokára jönnek a elfek+törpék... naagyon kíváncsi vagyok rájuk. Hát ha olyan seregeket adnak az elfek, mint amiket a humán kampány utolsó küldetésében láthattunk, akkor kegyetlen erõsek lesznek.

Tegnap befejeztem az emberekkel, úgyhogy ma már én is elkezdem az orkokkal. De most kellemesen meglepõdtem, hogy van egy harmadik kampány is (már nem emlékeztem, hogy a campaign menüben volt ilyen is, amikor elkezdtem). Végül is nem jutottam el a hõsökkel a 10-es szintig, Derrick (ilyen nevet kitalálni egy fõhõsnek?!) 8-as volt, a varázsló meg 9-es a végén. Igazság szerint féltettem õket, így velük csak biztos harcba bonyolódtam bele, pedig nem is tudnak meghalni -ahogy kiderült-, csak az adott pályáról kerülnek ki "pihenõre".
Szóval kiváncsi leszek az ork kampányra...
Viszont az Ork kampány _nagyon_ bedurvult a végére...

Most tudtam megnézni az autosave-eket, valszeg a "madaras" az a Wings of Verson volt, akkor még két küldetés van hátra, nem lesz gondod a 10. szinttel, el fogjak érni😊!

A madaras küldetést újrakezdtem most, hogy mondtad megnéztem és tényleg nem ad határidõt a városba érkezésig az elején. Sikerült is arannyal megcsinálni, és pénzem is elég sok (900) lett csak ebbõl a küldetésbõl.
Tegnap még megnéztem a következõ pályát a "városvédõset", úgy látom itt jobban át kell gondolni az elején kit hova pakolok le, mert egybõl támadni fognak.
Vajon hány küldetés lehet még ebbõl a kampányból hátra? A hõseim még csak 7-es szintûek és remélem eljutok velük 10-ig a végére.
Módosítok... 2316 arany, és a 26-ból 13 egységet tudok indítani a köv küldetésre.

Hali Was! Íme a healszabályok:
1. normál heal (camp): ez csak annyi, hogy letáborozik az egység, a sérült (pirossal jelölt) nem effektív egységeket lehet bezöldíteni. Ez az az ikon ott bal lent. A fekete halott, errõl késõbb. Heróknál fekete nincs (egy karakter van az egységben), ami _nagyon_ hasznos!
Kempelni csak úgy lehet, ha az egység nem mozgott, és nem támadt még abban a körben. Ha az egység mellett van ellenség, akkor csak random számú pontokat gyógyul az egység (legalább egyet asszem). Igazából én nem használom a kempet, ha van ellen a közelben.
Van azért kivétel. Ez pedig akkor van, ha összefosta magát az egység (-4 attak és defensz). Hiába gyógyítod õket varázslattal, a negatív effektet nem lehet másképp gyógyítani, csak kempeléssel!
Káros varázslatokkal szvsz nem érdemes kempelni, ált 1 kör hatásúak, nem érdemes.
2. varázslat heal: kétféle van.
Az alap az csak sérült egységeket gyógyít, "szétzilált" állapotot nem. Lesz majd mass heal is, az igen érdekes, 7 hexán, akár 14 egységet healel maxra.
A második az a resurrection heal... na ez a nagyon fincsi cucc, a fekete részt is visszanyered, azaz a halottakat feltámasztja, plusz fullra healel. Csak végszükség esetén.
3. városnál reinforce heal: a város mellett (vagy benne) táborozó egységet lehet súlyos _aranyakért_ teljesen felgyógyítani, ekkor a halott egységeket újoncokkal pótolod, így az egység csúnya XP veszteség árán lesz újra 100%. Természetesen szintén nem mozoghatsz vagy támadhatsz, hogy mûködjön a dolog. Nem lehet melletted ellenséges egység. Nagyon nagyon nem ajánlom... inkább húzza ki az egység 6/15-tel a végéig, ha úgy alakul.

A varázstárgyakat kihagyom, legyen valami "új" is😊!

Pénzzel eddig a kampányok elsõ 3 küldetésénél kellett foglalkozni... onnantól nem volt gondom vele. Most orkoknál Derrik legyakás elõtt valami 1200 aranyam van, meg csomó egység amit nem is használok. Szóval igen... nehezebb lesz ha nem tudsz fejleszteni... jóval:/.

Üdv!

Eddig úgy vettem észre, hogy akkor lehet egy egységnek kiadni azt a heal parancsot az adott körben, ha elõtte megtámadták. Tegnap még nem volt idõm foglalkozni a játékkal, de a madaraknál is így van, ugye?
Az a baj én csak most kezdtem el azzal foglalkozni, hogy lehetõleg arannyal, ezüsttel fejezzek be egy küldetést, remélem késõbb nem bosszúlja meg magát a dolog, vagyis, hogy nem volt elég pénzem egység fejlesztésekre és vásárlásokra.
Egyetértek... király lett. Én az orkok végefelé járok. Eddig mind arany, mondjuk egy humán kampányban benne hagytam egy varázstárgyat, nem volt rá idõ (water walk orb). Normálon persze. Orkoknál eddig minden quest és tárgy megvan, minden várossal. Azért ez is tanulható játék, az orkokkal sokkal nehezebb lenne, de a humán kampány után már érti az ember mit érdemes mire fejleszteni, jól eltalálták.

Néhány hint:
1. óvatosan a városban a halottak pótlásával, az egység xp-jét rendesen megvágja.
2. lehetõleg mindenki csináljon vmit minden körben (nagyon hasznosak a buffok, ez gyakorlatilag ingyen xp)
3. töltsd ki az idõt gold ucsó körig, varázsolj összevissza, lehetõleg hanyagold a maxos egységek használatát, hogy fel tudjon zûrkózni a többi. Az XP minden.
4. water walking, march, order to march _nagyon_ hasznos
5. Legfontosabb: szegmens lépés, hogy vissza tudj lépni az ellen által nem belátott területre. Azokat az egységeket, akik látják az egysége(i)det lehetõleg azonnal öld meg. Figyelj meddig látnak el... néha még megéri zárkóztatni a komplett hadsereget a városok köré, és veszteni egy kört. A lényeg, hogy mindig te támadj. (Kivétel a kõbörös missile protos horse eater troll... na annak aztán tökmindegy.)
Városok körül néha megéri kicsalni az ellent (hogy hídra vagy folyópartra álljon), erre egy izmos egység, nem belátott város esetén summoned monszta a legmegfelelõbb.

Was, a három madarat össze lehet vonni egymás mellé, és mivel az idõ úgyse telik, meg az archerek két lépésre megállnak, healelni lehet õket minden körben. Én léptem velük 2-3 szintet mire beértem a városba, ahova kell, takarítottunk egy kicsit, így a gold sima volt... szegment move rúlZ...

Tényleg nagyon jó játék. Az elején én is tartottam az idõlimittõl, de most már az a véleményem kifejezetten jó, hogy benne van, mert így sikerült dinamikussá tenni az amúgy körökre osztott játékmenetet. És a nehézsége is elég jó lett így, legalábbis a normál fokozaton.
Most kezdtem el azt a pályát, ahol 3 "sassal" indítok: 8-10-szer újrakezdtem mire sikerült mindhárom madarat megtartani, de nem akartam elveszteni egyet sem. 😊

Egyébként kicsit hasonlít az -egyébként szerintem szintén jólsikerült- Ascension to the throne-ra.
Némi infót találtam a játék hivatalos fórumán: a hivatalos megjelenés október 26-án várható, lesz kiegészítõ és folytatás is.
Igaz, jó játék, úgy az elsõ hat küldetésig, utána viszont..., áááá, már 20x-ra restrartolom easy-n.

Az ilyen típusú játékokban az a gond, hogy olyan mint a sakk. Elég egyetlen egy lépést elbaltáznod, és vesztettél.

Csak, ha sakkozni akarok, akkor sakk-progival fogok játszani.

Sõt, ha az elején nem gyûjtesz be sok lóvét, akkor bizony szívás lesz, de nagyon. Ezért ajánlom mindnekinek - mert amúgy tényleg jó játék -, hogy az elsõ 3-4 küldetésben annyit lóvét és tárgyat szerezzen, amennyit csak tud, mert bizony sajnos ahogy haladsz, bizony kell.
Rolika16
Köszi

Oldal 1 / 2Következő →