Fantasy Wars
-
HaaS #31 Egyetértek... király lett. Én az orkok végefelé járok. Eddig mind arany, mondjuk egy humán kampányban benne hagytam egy varázstárgyat, nem volt rá idő (water walk orb). Normálon persze. Orkoknál eddig minden quest és tárgy megvan, minden várossal. Azért ez is tanulható játék, az orkokkal sokkal nehezebb lenne, de a humán kampány után már érti az ember mit érdemes mire fejleszteni, jól eltalálták.
Néhány hint:
1. óvatosan a városban a halottak pótlásával, az egység xp-jét rendesen megvágja.
2. lehetőleg mindenki csináljon vmit minden körben (nagyon hasznosak a buffok, ez gyakorlatilag ingyen xp)
3. töltsd ki az időt gold ucsó körig, varázsolj összevissza, lehetőleg hanyagold a maxos egységek használatát, hogy fel tudjon zűrkózni a többi. Az XP minden.
4. water walking, march, order to march _nagyon_ hasznos
5. Legfontosabb: szegmens lépés, hogy vissza tudj lépni az ellen által nem belátott területre. Azokat az egységeket, akik látják az egysége(i)det lehetőleg azonnal öld meg. Figyelj meddig látnak el... néha még megéri zárkóztatni a komplett hadsereget a városok köré, és veszteni egy kört. A lényeg, hogy mindig te támadj. (Kivétel a kőbörös missile protos horse eater troll... na annak aztán tökmindegy.)
Városok körül néha megéri kicsalni az ellent (hogy hídra vagy folyópartra álljon), erre egy izmos egység, nem belátott város esetén summoned monszta a legmegfelelőbb.
Was, a három madarat össze lehet vonni egymás mellé, és mivel az idő úgyse telik, meg az archerek két lépésre megállnak, healelni lehet őket minden körben. Én léptem velük 2-3 szintet mire beértem a városba, ahova kell, takarítottunk egy kicsit, így a gold sima volt... szegment move rúlZ...