Fantasy Wars
  • Szeszmester
    Eszméletlen jó ez a játék, most fejeztem abba.
    A nehézség szerintem el van találva, hard fokozaton nyomom az emberekkel, az első missziót második próbálkozásra sem siekrült aranyra megcsinálni :) Azt hagytam is. Egyébként érdemes, nem csak több aranyat, de egységeket vagy varázstárgyakat is lehet így szerezni. A második misszió tök jól ment, elsőre sikerült az arany! A harmadik már keményebb dió, 3 kör után már jöhetett a restart.
    A pályákon el vannak szórva kissebb faluk, barlangok stb. Ezeket felkutatva aranyhoz vagy egységekhez (vagy varázstárgyakhoz :)) jutunk, szerintem ez tök jó, mindig döntéshelyzetet eredményez. Hány egységgel érdemes kincseket keresni, h a fősereg még időben (arany) tudja teljesíteni a feladatokat? Meg ugye sokszor kell visszatölteni, hehe :)
    A zenék nagyon jók, illik a játékhoz.
    A sereg managelése könnyen kezelhető és átlátható (ez ugye nem volt a demóban), erre szükség is van, ugyanis elég sok időt fogunk itt szöszmötölni :)

Szóval a rövid, 3 órás játék után nagyon megfogott és nem ereszt.

Holnap du. majd feltöltöm vhova a cuccot, aki nem akar addig várni és tudja kezelni a torrentet, az nézzel körül itt.