Fantasy Wars
-
Szeszmester #1 Most próbáltam ki a játék demóját (a teljes pár hét múlva jelenik meg), érdemesnek találtatott topiknyitásra!
TBS (turn based strategy), hexagonális pályán. Szeretem ^_^
Első ránézésre a Fantasy General nevű játék ugrott be, ami elég jó közelítés.
A rendszer kicsit más, mint a Heroes, itt nincs építgetés, csak taktika. Összességében egyszerűbb, de ennek ellenére itt is sok lehetőségünk van.
Minden egység fejlődik, ha szintet lép, új skillt választhatunk neki. Amennyit láttam ebből, hogy hasznos képzettségek, de nem minden tereptípuson ad aktívan bónuszt, szóval jelentősen befolyásolják az adott egységgel követendő harcmodort.
A grafika egész pofás és nagy gép sem kell hozzá. Mondjuk nagy felbontásnál annyira apró a kezelő felület, hogy alig látni belőle valamit...
Ha madártávolból nézzük a terepet, a seregeinket 1-1 egység jelképezi, de ha rájuk zoomolunk, egyenként látjuk az adott egységen belüli közkatonákat. A harcokat így is végignézhetjük, szerintem látványosra és változatosra sikerültek. A modellek és az animációk nagyon jók, megnyerő a képi világ. A hangok szintén el vannak találva.
A demó alapján (annak, aki szereti a stílust) mászthev kategória!
Ez csak egy rövid kedvcsináló volt a demóhoz, amiben 2 pálya van és csak 355 mega, érdemes megnézni!
demó