• remark #221
    "Az arabokra is egy kicsit kitérve: nekik az a marha nagy szerencséjük volt, hogy a fenekük alatt ott a rengeteg olaj. (De az oroszok is a gázzal.)"
    Ezert nem jo ertekmero valami olyasmi, amivel kapcsolatban lehetsz szerencses es kevesbe szerencses helyzetben. (Igy se az arany, se az uran nem jo ertekmero.)

    "A Nyugat, az az átkozott, gonosz nyugat ezekért a természeti kincsekért tejeben-vajban füröszti a középkori arabokat, akiknél nincs is aztán fejlődés semmi."
    A lenyeg abban amit irsz, az az, hogy az egyik oka a fejlodes hianyanak a tejben-vajban furosztes. De emellet van rengeteg gat. Es ahogy a tejben-vajban furosztes okozta problemakert reszben a nyugat felelos, ugy masert is.

    "Az arabok ugyan gyűlölnek minket."
    Talan ez sarkitas ;-), de aki gyulol minket valami multbeli vagy jelenbeli szemetsegert, az talan jogosan gyulol minket. Pl. Iran ma sokat hangoztatott tema. Iraniak nem dontottek még meg soha amerikai kormanyzatot es nem ultettek az USA élére diktatort. Forditva meg megtortent. Akkor most kinek van tobb oka gyulolni a masikat?

    "És nézd meg az t a nőt, akit a férje jól elver, de jól meg is kettyint: imádni fogja a férjeurát, míg a puhány, udvarisa manust, akitől mindent megkap, gyűlölni fogja), de még elvagyunk mint a befőtt."
    Van egy ismerosom (nő) aki a nem europai kulturaju ferfiakat kedveli. Feketeket leginkabb, de volt iraki baratja is. Mi europaiak tul puhanyak vagyunk szamara (es ezt most tessek nem felreerteni). Mert egy ferfi akkor ferfi, ha kemeny, ezzel szemben egy europai ferfi gyereket nevel, mosogat, főz... azaz nyálas.

    "Akkor elsz a haddelhadd, amikor a Nyugat energetikailag függetlenedik..."
    Csak mar tartanank ott. A haddelhadd se erdekelne...