• bandypappa
    Nem lakok panelba, falusi vagyok és közel az erdö és még földem is van, meg szeretek traktort is vezetni. Mondhatod hogy paraszt vagyok, ami igaz is és büszke is vagyok rá, mert az értelmesebb fajtából vagyok, szerintem, mellesleg egyetemista vagyok. Apropó, a te hozzászólásadi nem sokban építö jellegüek. Egyszerüen csak azért nem létezhet valami, mert azt te nem tudod elképzelni. Nem látod a fától az erdöt. Amugy a karórás példád egyántalán nem állja meg a helyét, szóval nem fog össze-vissza jelezni az óra.

A hozzászólásadi tükrében van még mit tanulnod az emberi közösségröl. Az eyik aláirásban olvastam, és mennyire igaz ez: "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel" mennyire igaz ez.

Az elöitéletekröl is szólnék. Nem kell a másikat lepanelozni, zsidózni, ha nem ismered a valóságot, és még akkor se illik ha igen. Szégyeld magad, sém on jú!

Érdeklödéssel figyelem én is a lehetséges alternativákat, szerintetek meddig lehet csökkenteni a csikszélességet?