interfleet#75
Ez a kinek van joga hová beköltzni kérdés is csak nézőpont kérdése. Ha felidézed a magyar honfoglalást, az is csak magyar szempontból volt dicsőséges. Az évszázadok óta ott lakó népeket egyszerűen elüldüzték vagy kiirtották. Ez persze nem teszi elfogadhatóvá az indiánok kiirtását, de sajnos majdnem minden nép történelméban vannak hasonló fejezetek.
Ha meg a bevándorló megfizeti az általam birtokolt ingatlan vételárát akkor szerintem éppen annyi joga van beköltözni mint bárki másnak. Ingyen meg nem bevándorlónak sem adnád át az ingatlanodat. Szóval csak annyit akarok elérni, hogy ha mérsz, akkor mérj egyenő mérécvel.
assdf, az én érvemet erősíted, igazad van senki sem felsőbbrendű, pont azt akartam megértetni. A szabadságáért pedig a legtöbb nép kemény árat fizetett az Amerikai éppen úgy mint a Magyar. Anglia sem adta fel könnyen a 13 Coloniát. Szóval sehol nem könnyű demokratikusnak lenni. Ha pedig úgy érzed, hogy a nacionalizmus a megoldás a nemzeti öntudat megőrzésére akkor bizony nagy a zűrzavar a fejedben. (bocs)