• Grifidos
    #101
    Első és legfontosabb. Ez nem egy pol fórum, nincs miért vitatkoznom veled egyszerűen jó(bb) magyarosan féligazságokat irsz ami népbutítás.
    1. Tömegoszlatásnál illetve a közrend helyreállításánál NINCS kivéve.
    2. Az ellenszegülés akkor tört meg amikor már jópárszor pofán csapdosták a nagyon machó személyeket. ( Azt aláírom, hogy a földön fekvőt megrugdosni nem volt éppen sportszerű, de hasonló szituban ha hozzám vagdosnák a kockaköveket meg a molotovokat akkor én még a fejükön is ugráltam volna)
    3.Ha már idézel valamiből akkor olvasd is el az egészet és értelmezd.
    "a rendőr az intézkedés befejezése után az intézkedés alá vont személy kérésére köteles az azonosító jelvényének számát közölni, vagy szolgálati igazolványát felmutatni, a nevét és a szolgálati helyét megjelölni" Hangsúly az intézkedés befejezése utánon van.
    4. Ez megint csak a normál szolgálat ellátására vonatkozik nem pedig a rendteremtésre, viszont most az elejét hagytad figyelmen kívül.
    "A rendőröket egyenruhájuk (jelvénnyel), illetve szolgálati igazolványuk és azonosító számmal ellátott jelvényük igazolja. Amennyiben kétsége merülne fel az intézkedő személyazonosságával kapcsolatban, hívja a 107-es segélyvonalat!"
    Nem hallottam róla, hogy a csürhe hívta volna a 107-es segélyvonalat, a sok "álrendőr" miatt.

    Ja ha már ilyen jó magyaros vagy megmutatnád hogy hol szerepel a#95-ös írásomban az a szó, hogy "mindíg" ?

    Továbbra is :
    Még hogy IQ.!?! Pfff!