Bus Simulator 2008
  • totya4
    Nem tudom milyen volt, de ez egy vicc. Már ha nálam ez a verzió járt. A képekből ítélve ez. A hardverigény valami eszement, bár a beállításokkal játszva játszható lesz a sebesség. Grafikus kártyát nem igazán döngeti meg, valamiért a cpu-t eszi, feltehetőleg szoftveresen állítja elő a grafikát :) Épp csak kipróbáltam, az a 4-5 forduló mindig sötétben játszódott. Lámpát be tudtam kapcsolni, külső nézetből látszott is, belső nézetből viszont semmi változás. Az autók furcsán kanyarodnak. Pontosabban nem kanyarodnak, hirtelen 90 fokos fordulatot vesznek. Busznál persze nincs ilyen, aztán művészet úgy kanyarodni hogy se a jelzőlámpa ne dőljön ki, de a kocsi is megmaradjon ami esetleg áll szépen a saját sávjában. Hirtelen kiderül hogy baleset történt, ekkor mindent újra kell kezdeni. Ez úgy eshet meg hogy a sötét utcán valami sötét alak pont a busz előtt akar átkelni. Sokszor kell az egérhez kapni mivel előre is kéne látni, megállónál viszont eltekeri a nézetet, és indulás után lassan jön vissza, addigra esetleg már el is gyúrtunk valakit. Ha a lámpa zöldről sárgára vált mikor már épp alatta van az ember, egyrészt már nem látja, másrészt ha akarna se fékezhetne a valóságban mert a mögötte levő belé rohan, na itt a játékban ha nem fékezel, rögtön jön a bírság. Szerintem ez az egész úgy ahogy van... el van @va.