Bus Simulator 2008
-
Igen, forditom.
This patch features:
* Blinker: the blinker now behaves like in a real car.
* Camera-Control: assigned keys are used in game now.
* Driver's view: customized zoom allows rear-view of each bus.
* Free camera view: center of camera rotation on back axis of the bus.
* Options menu: sliders optimized.
* Car-AI: optimized and improved.
* Passants: optimized and improved.
* Performance Patch for ATI graphics devices: set graphics effects on the options screen to "off" and deactivate "shaders" (will be improved further).
Tehat:
Iranyjelzo: az iranyjelzot nem muszaly innentol kezdve visszakapcsolni, mert a kormanykerek visszafordulasaval, tehat alaphelyzetbe allasaval magatol visszakapcsol. Egesz pontosan ebben a rovid formaban azt irjak, hogy az iranyjelzo egesz egyszeruen ugy viselkedik, mint egy igazi kocsiban.
Kamera-kezeles: a hozzarendelt gombok fel lettek hasznalva a jatekban most (ez nem igazan ertem, hogy mit jelent)
Vezetoi nezet: szemelyreszabott zoomolasi lehetoseg van minden buszhoz innentol kezdve
Szabad kamera nezet: a kamera-fordulast a hatso tengelyen varialgathatjuk, ha jol ertem
Options menu: a csusztatas (lapozas gondolom) javitva, tehat a menun is javitgattak egy kicsit
Car-AI: a tobbi jarmu intelligenciaja javult, fejlodott
Passants: a passants szot nem igazan tudom kapasbol, hogy mit jelent, de ha a passanger-re mint utasra gondoltak, akkor azok IQ-jan is javitottak, tehat nem lep ki a busz ele, hogy atmenj rajta..
Gyorsulas az ATi grafikus kartyakhoz (most mar AMD): a shader-ekkel mahinal, igy elviekben gyorsitottak a futason