2313
Bus Simulator 2008
-
#1829 Nekem is inkabb az angol fekudne. Lehet, hogy a menuben levo szavakat le fogom forditani a SZTAKI nemet-magyar szotara segitsegevel, hogy tudjam a menunel, hogy mit csinalok. -
TottiZsolt #1828 Egyenlőre még nincsen sajnos más nyelv hozzá, csak az eredeti német... -
#1827 Angolosítás? nem tudom elindítani a játékot :D kattolok össze vissza mint valami idióta kínai írásra :D -
#1826 ``The English language release version will have all patches included that are released before the English master version is compiled.``
Az angol nyelvu bs2008 tartalmazni fogja az osszes eddigi patch-et, javitast, mielott az angol fo-verzio leforditasra kerulne. -
TottiZsolt #1825 Mindenképpen pozitív, hogy ahogy tudják, már javítják is a legalapvetőbb, és legészrevehetőbb hibákat. Végre legalább nem kell az utolsó megálló elött újrakezdenem a pályát, mert már nem fog elém lépni a gyalogos, éljen-éljen! -
#1824 plusz észrevetem még egy negativumot: miért nem lehet a felszáló utasokra bezárni az ajtót? miért kell megvárni még felszál a tömeg?:D
-
#1823 Igen, forditom.
This patch features:
* Blinker: the blinker now behaves like in a real car.
* Camera-Control: assigned keys are used in game now.
* Driver's view: customized zoom allows rear-view of each bus.
* Free camera view: center of camera rotation on back axis of the bus.
* Options menu: sliders optimized.
* Car-AI: optimized and improved.
* Passants: optimized and improved.
* Performance Patch for ATI graphics devices: set graphics effects on the options screen to "off" and deactivate "shaders" (will be improved further).
Tehat:
Iranyjelzo: az iranyjelzot nem muszaly innentol kezdve visszakapcsolni, mert a kormanykerek visszafordulasaval, tehat alaphelyzetbe allasaval magatol visszakapcsol. Egesz pontosan ebben a rovid formaban azt irjak, hogy az iranyjelzo egesz egyszeruen ugy viselkedik, mint egy igazi kocsiban.
Kamera-kezeles: a hozzarendelt gombok fel lettek hasznalva a jatekban most (ez nem igazan ertem, hogy mit jelent)
Vezetoi nezet: szemelyreszabott zoomolasi lehetoseg van minden buszhoz innentol kezdve
Szabad kamera nezet: a kamera-fordulast a hatso tengelyen varialgathatjuk, ha jol ertem
Options menu: a csusztatas (lapozas gondolom) javitva, tehat a menun is javitgattak egy kicsit
Car-AI: a tobbi jarmu intelligenciaja javult, fejlodott
Passants: a passants szot nem igazan tudom kapasbol, hogy mit jelent, de ha a passanger-re mint utasra gondoltak, akkor azok IQ-jan is javitottak, tehat nem lep ki a busz ele, hogy atmenj rajta..
Gyorsulas az ATi grafikus kartyakhoz (most mar AMD): a shader-ekkel mahinal, igy elviekben gyorsitottak a futason -
#1822 én le is teszteltem. 2 fontos változást vettem észre:
1. irányitás. nálam érezhetően javult, csuklóssal már elég szépen lehet autókázni. közel sem szimulátor, de már nem fog kerestbefordulni, meg a kanyarodás is élethűebb.. (az már más kérdés, hogy iylen szögletes kanyarokat lehetetlen lenne, de attol most tekintsünk el:)
2. ha indexelek, addig fog villogni amig ujra meg nem nyomom az irányjelzőt, vagy nem kanyarodok az ellentétes irányba (vagy meg nem állok, de ebbe nem vagyok biztos)
irnak itt valami kamerakezelés javulást is, ezt én annyira nem vettem észre, de lehet hogy ebben is van valami.
Szóval töltsétek le mindenképp a 1.2-es javitást!!! -
TottiZsolt #1821 Gondolom nemsokára érkezik egy bepe féle fordítás -
#1820 Ez igen. En azt mondom, hogy le a kalappal. Eleg surun dobaljak ki a patch-eket, es ebbe a masodikba, mar eleg szepen pakoltak bugfixeket.
Kerdes, hogy miert nem teszteltek kiadas elott, es miert nem egy fel honappal kesobb adtak ki ugy, hogy mar eleve tartalmazza ezeket a javitasokat. -
#1819 Bus-Simulator 2008 Patch v1.12:
http://www.icebytes.de/uploads/media/BusPatch2_setup_01.exe -
#1818 google forditoval :
Version 1.12
Published: 18.12.2007
- Blinking: Lures will now by key press activated and deactivated by pressing. Gedrückt-halten the key is no longer needed. Lures disables itself if the steering wheel back in neutral position.
Camera-control: key assignment in the game is over.
Drivers view (no cockpit view): custom zoom allows Bus-Ansicht rear.
- Free camera view: focus on rear axle.
Option menu: slider adjusted rich now at the outer edges regulator.
- Auto-KI: improved and optimized, light-problem solved.
- Passersby improved and optimized for passers collision.
Performance patch for ATI: graphic effects in the options menu to "Off", and Shader disable (will be further optimized).
Version 1.1
Published: 13.12.2007
Control of the double articulated bus improves -
#1817 fent van a patch, megnézmemit javit -
#1816 En nagyon remelem, hogy a masodik patch-el meg csiszolnak az iranyithatosagon. Ugyanis az az egyik legfontosabb eleme a game-nek. Max ha nem ma jon ki a kovetkezo patch, akkor holnap. De elobb-utobb itt lesz. -
#1815 Grafikával kezdek kibékülni, végülis nem olyan szörnyű, talán még kellemes is lehet, csak az úton élesíteni kéne normalon. De eljátszogatok még a beállításokkal majd, és akkor biztos jó lesz.
Az irányítás egyelőre.....nehézkes.Egyenesben nehezen tudom tartani, a billentyűzet miatt csak 0 és 100% kanyarodás van, ez a baja a játéknak. Ha 900°-ra be lehetne lőni a DFP-vel, akkor rögtön jó lenne az irányítás...de ennek az eljöveteléig marad a várakozás. :(
-
TottiZsolt #1814 Pár patch után, mikor már nekik is tetszeni fog, ők is itt fognak írkálni, hogy milyen jó lett, és tévedtek stbstbstb... -
#1813 Bírom ezeket a ne tedd fel, meg már ledúrtam típusú nyavajgásokat, közben meg ott játszik a játékkal mindenki
...
Alapvetően nekem tetszik, grafikát lesz*rom, jó lenne valami emberi nyelven a németet utálom :-) szaggat, mint az állat (itt mindenki cod4-hez hasonlít, na az meg el se indul ). Néhány patch múlva jó lesz ez! -
#1812 Nálad hogy néznek ki a fák? Nekem ilyen furcsa fehér valami van rajta :S
-
TottiZsolt #1811 Én? Vagy ő? Vagy kicsoda? -
#1810 Kérlekszépen használd a válasz erre gombot! Köszi! -
#1809 hZUDSZ NEkem is vistán megy és nincs ilyen probléma -
TottiZsolt #1808 A kormányt nem fogod tudni még használni egy ideig még, mert annó írták, hogy az nincs benne az alapjátékhoz, és majd adnak ki hozzá patcheket. Remélem a fordítás sikerül, sokaknak segítenél vele! -
#1807 Ez a véleményem a jelenlegi állapotról : :((((((
Vista alatt fehér textúrák vannak a fákon, és hibaüzenetes kilépés is van :(
Nemkicsit szaggat, kormányt nem lehet használni, pedig az irányításon nemkicsit javítana, reménykedem hogy lesz sok patch.
Ma már nem, de holnap írok email, hogy hogy lehetne működésre bírni a kormányom, és hogy milyen fálj kell ahhoz, hogy lefordíthassam a játékot(elméletben, mert gyakorlatban még sose csináltam ilyet).
Milyen grafikai beállításokat javasoltok ehhez a géphez?:
Athlon 64 3800+ , 1,25gb ram, 7600Gs.
-
TottiZsolt #1806 Ügyes vagy, remélem örülsz magadnak! -
Djemba #1805 ÉN MEG MONDTAM 2 HETE, HOGY SZAR LESZ -
#1804 Én végignyomtam ameddig tudtam minden buszt megvettem már és csalódásom elkeserítő igaza h lehet a bus drivernél is szarabb játékot is piacradobini! -
TottiZsolt #1803 Végülis ígyis lehet véleményt alkotni, hogy mentek 50 métert a legelső pályán, a legelső elérhető busszal, és már lesz*rozzátok. Kipróbáltátok, nem tetszik, uninstall. De mást azért még nem kell arra buzdítani, hogy ne tegye fel! Ebben a játékban csak az csalódik aki az erőmű gépére űberjó játékot várt. Én is jobbra számítottam, mégis elvagyok vele, és várom a patchet, és a további kiegészítőt hozzá. Nektek meg marad az NFS, és a többi remek újabb lehúzott bőr, menjünk 400al mindenhol... Biztos nagyon izgalmas... -
Még jó, hogy van UNINSTALL a játékhoz mellékelve!
Ekkora ***rt nem láttam még, pedig egy pár ezer játékot már meglestem.
Ez viszi a prímet!
NE TELEPÍTSD fel! Semmit sem ér az egész!
Ráng a szám széle is tőle!
-
#1801 En mar alapban a 2. patch-el es a hang-patch-el fogom kiprobalni. Es igy eleve nem fogom megtapasztalni, hogy milyen volt a jatek eredeti valojaban patch-ek nelkul. De nekem nagy elvarasaim nincsenek, csak idotoltonek tolom majd. Annak pedig szerintem jo, sot! En a Bus Drivert is kb. 4-5-szor vegignyomtam mar. -
TottiZsolt #1800 Akkor már nincs sok hátra, és végre egy külhonban élő honfitárs véleményét is megtudjuk Kíváncsi leszek, hogy negatív, vagy pozitív kritikát "hallunk"-e majd Tőled... Na remélem ma még irodazárás elött feldobják a második patchet a srácok! -
GPx8 #1799 Szomorú vagyok, hogy sz*r lett. Azért majd a demót megnézem, ha lesz. -
#1798 Jajj, dehogy ert. Meg a legelso darab vege jon. (91%). Utana mar csak 12 van. -
TottiZsolt #1797 bepe, leért már azóta a játék? -
#1796 Az eslo mondat vegen: ``In the download section you will find the latest (2nd) patch for Bus Simulator 2008 in a few hours.`` azt irjak, hogy par oran belul jon az uj patch: ``in a few hours``. Hat ugy legyen. Remeljuk, hogy egy nagyobb volumenu patch lesz, es az iranyitason, meg talan a grafikus motor sebessegen is javitanak (optimalizalnak). -
TottiZsolt #1795 Gondolom majd holnap, vagy még a héten jön a patch. Ma már szerintem a készítők is hazamentek, és hegesztik a többit a játékhoz -
#1794 http://www.icebytes.de/index.php?id=70&L=1&L=1
Tuesday, 18th December 2007
2nd patch getting closer!
In the download section you will find the latest (2nd) patch for Bus Simulator 2008 in a few hours. The exact list of what features have been optimized will be listed in the patch text.
A hint up front: with the release of a new patch, the new patch will always include all previous patches. Therefore it will only be necessary to download and install the latest patch from our website. All previous patches will be removed from our website, since they are then no longer needed.
We will start this procedure from Patch 2 on.
Azaz leforditva:
A 2. patch egyre kozelebb kerul!
A letoltesi szekcio alatt nemsokara megtalaljatok a masodik patch-et a Bus Simulator 2008-hoz. Az ujitasok es valtozasok listajat, es hogy mely feature-ok lettek optimalizalva, a mellekelt text file fogja tartalmazni.
Segitseg / otlet: uj patch megjelenesevel, az uj patch mindig tartalmazni fogja az eddig kijott patch-eket es az osszes eddigi frissitest. Tehat eleg a legutolso, legujabb patch-et feltelepiteni a jatekhoz. Az osszes ezelotti (regi) patch el lesz tavolitva a web-oldalunkrol, amikor mar nem lesz rajuk szukseg. Ezt mar a 2. patch-tol elkezdjuk / bevezetjuk. -
TottiZsolt #1793 Ez legalább pozitívum, hogy már dobálják ki a patcheket, és nem hagyják jelenlegi állapotában a játékot. Nem hagyják, hogy a játékosok szenvedjenek vele, hanem próbálnak javítani rajta. Azt speciál nem tudom, hogy mit fog javítani, remélem bepe majd lefordítja a szöveget, de az biztos, hogy pár órán belül kint lesz... -
#1792 2. javitás mit javit ugyan? csak az optimalizálást? -
#1791 Ha meglesz, megproblom majd fullon futtatni, szurokkel, 1280x800x32-ben az alairasbeli laptopomon (c2d+2gb ram+gef8600mgt), es csinalok screenshotokat FPS ertekkel egyutt. Kivancsi leszek nagyon, mert nem irtok tul jokat az optimalizaltsagarol. -
#1790 van íves kanyar is, legalábbis képeken volt korábban