Bus Simulator 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót õ sose szõ nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót õ sose szõ nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Valaki segítsen pll... nagyon szépen köszönöm elörre is!
meg az is miylne már, hogy megyek vagy 5-el, kanyarodok, a bus meg hirtelen fordul 180 fokot, és beleál az ozslopba, de úgy hogy se elõre se hátra
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De kinek mi jön be!
Vagy esetleg lehet változtatni nyelvet?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Valaki rapidshare feltudná tenni nagyon megköszönném!!!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
illetve belsõ nézet: két fél eis van, van az utas nézet meg a sofõr nézet. nem lett lyan rossz végülis, csak tükör nélkül semmit nem ér, meg ha megál a megállóba, akkor külsõ kamerába teszi, hameg elindulsz, visszateszi, de nem abba a helyzetbe ahogy hgytad, hnem az eredetibe
az utasnézetnél meg a sofõr a középpont, és a körül forgatod a kamerát, vagyis a buszból is kimehetsz... ahelyett hogy csak a buszba tudnál mozogni.
de sztem azért mert integrált vidkarim van laptopba:(
Szép és jó dolgok vannak benne, de az irányítás, meg hát a játékmenet nagyon elronrontja.
Pozitivum:
Az ajtók hogy te nyitod ki (egyenlõre nemtudom meg lehet e csinálni ogy csak az elsõ ajtón száljanak fel:) )
Meg elég sok részletre ügyeltek, jegy mennyibe kerül, reklámozás, mennyit késhetsz, meg jó sok apróság. meg az utasok is, hogy élnek, még akkor is ha leszálnak sé az utcán mennek (el is ütöttem egyet véletlenül, egybõl gameover islett:D)
Negativum:
A grafika azt nemtudom, én minimumon játszottam, szal lehet hogy maxon szebb!
Ami nagyon dúrva az iránithatóság. még ha lassan mész, el el megy, demikor megyek vagy 50el, egyenesben, és egy picit korrikálni akarok a buszo, és fordul vagy 780 fokot a tengelye körül, hát az valami rettenet!
Az is milyen már hogy ha egyetlen egy szabálytalanságot csinálsz, súlyós pénzbirságot kapsz:(
Jelezhetne hogy ne menj gyorsan, mert akkor túl korán érsz be amegállóba.
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
ÉS TELEPÍTEM!!! YUHÉÉÉ!+!!!!
http://www.icebytes.de/uploads/media/Modding_Textures_Maxtrix_Stop.zip
, de hogy pontosan mit csinal, azt nem tudom.
Suzuki Swift GL 1.3
A grafika nem valami szép, de még optimalizálatlan is!!
Eddig egyedül az ajtók nyitása/zárása tetszik :D
De most belemélyedek.
felteszem a ptchot hátha segit..
de amugy nagyon jó:D beállok megállóba, vár vár, nemtommi van aztán hoppá, az ajtók<#idiota>#idiota>