Bus Simulator 2008
-
suexID #1257 Na most akkor elmondok neked pár dolgot Tomika:
1) 22 éves vagyok, sallert osztogatni jöhetsz, adok neked címet és telefonszámot.
2) Nem tudom a busz-szimulátor fórumról (gsmmedia.hu/vbusforum) többek között 2-3 hírt én fordítottam le a busdrivergame.nl-ről, szóval tudom mit beszélek
3) A házigazdának nem az a feladata, hogy folyamatosan beszóljon mindenkinek aki nem az ő véleményén van
4) A házigazdának az sem a feladata, hogy a topikcímben szereplő játék kiadóját ócsárolja, pocskondiázza, és hazugnak nevezze
5) Az Astragon és a Contendo azt ígérte, hogy dec. 7-én a neten elérhető lesz a játék, ez meg is történt, lásd gamesload.de internetes oldal és amazon.com. Továbbá azt is ígérték, hogy december 10-én a németországi boltok polcaira kerül. Ez is megtörtént.
6) Kifejezetten az olvasási nehézségekkel küszködők kedvéért azt is közölte az Astragon, hogy a játék más nyelvű verziói (angol, holland, francia, stb.) majd egy kis idővel a német változat után jelennek meg, tehát nem a német kiadással egy időben. Nyilvánvaló, hogy Magyarországra nem a német változatot fogják behozni, hanem vagy lesz belőle magyar kiadás, vagy pedig az angolt fogják forgalmazni.
7) Mindezeket én leírtam pár hsz.-el lentebb, de az valahogy kitörlődött. Érdekes, mert utána elkezdtél itt engem hülyének nevezni, holott én már előtte is mondtam, hogy nem kell aggódni a játék időben meg fog jelenni.