Én igyekszem a mondanivalódra figyelni. Látom, hogy rád ez nem jellemző. Nem baj.
"...feltettem egy kérdést. Te meg elég otrombán, nyeglén visszaszólsz."
Nem, te elkezdtél személyeskedni. Azóta is folytatod. Az ilyet nem veszem fel - legfeljebb nyegle és otromba leszek tőle. Ez van.
"A rádiófrekvenciás alkalmazások nak csak nagyon szűk része a radar és a légiirányítás, bár hozzá kell tenni, hogy nem csak katonai értelemben használják ezeket."
Azt nem mondtam, hogy _most_ csak katonai értelemben használják. Azt mondtam, hogy először katonai alkalmazása volt. És hogy a modern légiközlekedés enélkül elképzelhetetlen lenne. Szerintem ez a leghasznosabb alkalmazása jelenleg. Jópofa a TV és a mobiltelefon, de gazdasági szempontból a légi közlekedés fontosabb.
"nekem soha nem voltak elvtársaim, a komcsi csürhét mindig is utáltam. Az iraki háború bizony pénzbe kerül, mégpedig nem is kevésbe. A gyengeelméjű bokorgyuri példaképed persze ezen jól meggazdagodik."
Ez szép, összefüggő lett.
Csak tudnám, hogy ki az a bokorgyuri, ha már a példaképem...?
"a civil szektor nem is szokott háborúzni, csak államok hadseregei. Akkor miért is kéred számon a civil szektoron?"
... Mindegy. Olvasd el még egyszer. Nem a háborúzásról beszéltem, hanem az elmélettől a tömegtermelésig tartó fejlesztésekről.