• wanek
    Teleportálás a büdös életben nem lesz, azt el is felejtheted. Olvass/nézz sok scifit, abban viszont találkozhatsz vele rendesen.

Itt többen is a II. világháborúval jönnek elő, és ott is a német fejlesztésekkel. A németek mindig is kultúrnép volt, ha nem háborúztak volna, fejlesztések akkor is lettek volna, mint ahogy voltak is.
    A tudományos-technikai forradalom elsősorban nem a háborúknak köszönhető, hanem a közlekedésnek és a távközlésnek, majd később a számítógépek elterjedésének.
    Meéld már el nekem, hogy egy gépkarabély, vagy egy robbanószer miféle haszonnal járt, leszámítva a gyilkolászás hatékonyságát? Mert a fegyvereket valóban fejlesztik, de csak a saját nagyhatalmi céljaik, egy szűk csoport hatalmi tébolyának és a gazdasági hatalmának érdekében.
    Én gyerekkoromban kijátszottam magam a katonásdival, a sorkatonai szolgálat már nyűg volt, háborút pedig egy porcikám sem kíván. Akinek a szeme előtt fejlesztés címszóval csak a fegyverek fejlesztése ér valamit, az álljon be valamelyik hadseregbe, vagy az idegenlégióba, és ott kedvére kiélheti magát.