• dronkZero
    #360
    "Talán mert normális esetben az egyén leszarja a fejlődést, illetve mások jólétét, ha ő maga beledöglik? Ha közélnék veled, hogy fel kell fordulj, hogy az amcsi GDP emelkedjen, és mondjuk 5 éven belül repülő csoda autókkal közlekedjenek, lehet Te sem csapkodnád a farkaddal az asztal tetejét örömödben :) Pedig vlljuk be, az fejlődés lenne ám a javából."

    Ja. Leszarja. Csak a "seggembe dugom a fejem, és leszarom mi miért van" hozzáállás dühítő. Hogy maximálisan kiélvezitek az összes előnyét ennek a helyzetnek, de álszent módon prédikáltok mindenféle humanitáriánus szöveget. Olyan ez, mint amikor a sötétzöldek tüntetnek, aztán hazamennek autóval.

    Annak, hogy itt béke, nyugiság, luxus, meg hightech van, annak az volt az ára, hogy 10000 évig egyre hatékonyabb eszközökkel gyilkoljuk egymást.

    "Arról nem hallott,.."

    Azt ne döntsd el kérlek, hogy miről hallotam, vagy miről nem, OK?

    " hogy vannak olyan matematikusok, akik visszautasítják az 1 millió dolláros Fields-díjat."

    Egyébként meg vannak olyanok is, akik megisszák a vizeletüket. Na és? Ez most érv? És mire, egyáltalán?

    "Úgy tűnik valami ködös fejlődés kép van a fejedben, ami a túlélésért való harcon és a legrátermettebb túlélésén kersztül valósul meg."

    Ezt honnan vetted?

    "Csakhogy tévedsz, nem azok a népek/fajok éltek túl, akik minden háborúban győztek"

    Ezt mégis honnan a pékből szűrted le? Szó nem volt ilyesmiről, én pláne nem mondtam ilyesmit. Mit szívsz? Kérek én is! :P

    "Amelyik nép kultúrája nem erre épül, az hosszabb-rövidebb távon kihalásra van ítélve."

    Ez meg tömény faszság. Fajok tudnak kihalni, népek nem. Globálisan nézve rohadtul mindegy, hogy milyen nyelvet beszélnek, milyen a kultúrájuk az embereknek. Újak keletkeznek, meglévők eltűnnek, tökmindegy. Egy faj vagyunk.