• Marleton
    Nekem vadonás eredeti a játék, épp ezért keserít el.
    Egyetlen nagy gondom, hogy villog/vakuzik/vibrál (stb) a füst bizonyos pályáknál. Például a kettesnél, a partraszállásnál.

Megnéztem Far Cry 2-t, ott is vannak hibák: a bevezetésnél ott is tapasztaltam apró "füst-villogást", de nagyobb gond a meg nem szűnő lagg! DX10-nél többen is jelezték, hogy lehetnek gondok. Nekem DX10-nél 60fps-t, addig DX9-en 45 fps-t hozott a benchmark fullon, mégis hogy képzeli, hogy "spikes laggol" ?

Szép kis probléma halmazok. Ennyi ganéj játékot... Legalább a Crysis nem "hazudik", ott vagy lagg vagy nincs lagg. Most kötöttem be egy új Samsung T220-t, Crysis kiválóan fut abszolúte maxon. Erre mi jön? Fár kráj lagg szpájkszol, Koll of dutyi 5 meg villog.

Hogy deríthetem ki, ha ez a füst villogás netalán a vga-m szivatása? Mindenhol tökéletes, nincs más "issue"-a, sehol máshol. Progik sem jeleztek hibát (egyet, az OCCT-t leszámítva, de az amúgy sem mérvadó). Lehetséges, hogy a 280-som szarakszik?! Nehogy má' most ezért vissza keljen vinnem, Szeptemberben lett a barátom. Solution & Advise?

Köcce. ^^ =(